Xiaomi Mi LED stropna svjetiljka

Referenca: 000096

649,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Brza i jednostavna instalacija, ugodno osjetljenje, IP60 otporan na prašinu

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Mi LED stropna svjetiljka

Xiaomi Mi LED stropna lampa sljedeća je generacija pametnih uređaja. Upravljajte svojim uređajem, pametnim telefonom ili tabletom putem Bluetooth ili Wi-Fi, izravno u blizini ili iz vašeg ureda. 

Svjetiljka sadrži 72 diode koje zajedno sjaje indeksom boja Ra95, što se obično koristi u muzejima za najprirodnije prikazivanje predmeta u boji. Poseban raspored elemenata omogućuje osvjetljenje ujednačeno i ugodno za percepciju.

Moderno i precizno svjetlo idealno je za sobe do 25 četvornih metara ili za zonsku rasvjetu. Topla i meka dnevna svjetlost prodire u svaki kut prostorije i ugodno je za čitanje ili opuštanje.

Nekoliko modova svjetla pomoći će vam da prilagodite svjetlo ovisno o doba dana ili vašoj trenutnoj aktivnosti. Na primjer, možete odabrati "Dan", "Luna" ili "Noć".

Instaliranjem MiHome-a na telefon, možete odgoditi isključivanje lampice tajmera u pravo vrijeme ili interakciju s drugim elementima vašeg pametnog doma. Moguće je postaviti planirani prijavu.

Napomena: Mi Smart Home APP u APP trgovini ili Google Playu, podržava Android 4.4 i iOS 8 sustave ili novije verzije. daljinski upravljač nije uključen.

Podaci

Brand
Xiaomi
Boja
Bijela

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi LED stropna svjetiljka

Brza i jednostavna instalacija, ugodno osjetljenje, IP60 otporan na prašinu

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop