Najprodavanije

  • Na sniženju!

Xiaomi Mi Pocket Photo Printer - bijeli

Ušteda 7,00 EUR
52,99 EUR 399,25 Kn
s PDV-om
000135

Xiaomi džepni foto-pisač, 3-inčni 300 DPI, AR ZINK, tehnologija ispisa bez tinte, prijenosni pisač za slike, APP, Bluetooth

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 59,99 EUR / 451,99 kn

Količina

Slični Proizvodi

Xiaomi Mi Pocket Photo Printer - bijeli

Xiaomi Pocket Photo Printer je mali, lako je prenosiv i težak je samo 181 gram. Izrađen je od izdržljivog ABS i PC materijala.  Cijelo tijelo ima samo jedan gumb, u skladu s minimalističkim i elegantnim Xiaomi stilom. Savršen je za oživljavanje vaših fotografija zahvaljujući prisutnosti ZINK tehnologije, bez korištenja tinte.

Za korištenje je potreban termalni foto papir ZINK - koji zahvaljujući novoj inovativnoj tehnologiji ne zahtijeva upotrebu bilo kakve tinte. Snimite ili prenesite bilo koji videozapis prilikom ispisa fotografija, dok skeniranjem fotografija aplikacijom u bilo kojem trenutku možete doživjeti stvarne i dinamične AR fotografije. Možete napraviti videozapis do 20 sekundi ili audio datoteku kako biste sve to reproducirali kroz Mi Home aplikaciju. 

Mi Pocket Photo Printer podržava Bluetooth ispis što znači da ga možete koristiti bez potrebe za spajanjem na Wi-Fi, a može podržavati i više Bluetooth veza istovremeno.

Xiaomi džepni foto pisač koristi tehnologiju termalnog ispisa (ZINK) koja nudi razlučivost 313x400 dpi, što znači da može precizno prikazati svaki detalj slike. Moguće je ispisati foto papir veličine 2x3 inča (50 mmx76 mm). Pisaču treba oko 45 sekundi za ispis jedne stranice i podržava JPEG i PNG format datoteke.

S jedne strane je izlaz za papir za pisač, dok je s druge strane napajanje, mikro USB priključak za punjenje, Bluetooth i lampica napajanja.

Brand
Xiaomi
Model
Xiaomi Mi Pocket Photo Printer
Boja
Bijela
Materijal kućišta
ABS i PC materijal
Paket
1x printer, 1x USB kabel, 1x upute, 5x papir za printanje
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: