Xiaomi Mi Air Purifier Pro pročišćivač zraka

Referenca: 353003

Cijena
1.399,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
1.468,95 Kn
s PDV-om

Pročiščivač zraka koji čisti i čini Vaš dom ugodnijim sa svježim zrakom.

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU...

1.099,00 Kn Cijena

(EU) Pročišćivač zraka; brzina pročišćavanja: 380 m3/h; Maksimalna snaga: 38W; Senzor za kvalitetu zraka; Senzor temperature i vlage; OLED zaslon; kontrola aplikacijom

Mi Air Purifier Pro pročišćivač zraka

Otprema kroz 2-3 radna dana

Ovaj pročišćivač zraka ima zaslon koji prikazuje količinu onečišćenja zraka i uvjete okoline. Xiaomi je predstavio novi klima uređaj nazvan Mi Air Purifier Pro (Mi Pro pročišćivač zraka), koji je ostvario značajan napredak.  Prikazuje kakvoću zraka i radne uvjete uređaja. Pročišćivač zraka Xiaomi Mi Air PRO s mogućnošću čišćenja i do 500 m³ / h za samo nekoliko minuta sve je puno svježije.

Također ima i automatsku svjetlinu koja vam omogućuje da svakodnevno pregledavate zaslon i možete ga isključiti noću kako biste spriječili da budete uznemireni zbog svjetlosti ako Vam smeta.

Na rubu zaslona nalazi se zatamnjena LED dioda koja se mijenja iz zelene u narančastu boju.

Zeleni prsten: 0-75 μg / m3. Kvaliteta zraka je dobra.

Narandžasti prsten: 75-150 mkg / m3. Prosječna kvaliteta zraka.

Crvena vrpca: 150 μg / m3 i više. Kvaliteta zraka je nezdrava.

Ono što trebate je staviti filter unutar uređaja, što se lako može učiniti uklanjanjem bočnih ploča. Zatim povežite pročišćivač zraka s napajanjem, preuzmite aplikaciju Mi Home na pametni telefon i stvorite račun, ili, ako ste već koristili MiJia, prijavljujete se samo na postojeći račun.

Ova aplikacija vam pomaže sinkronizirati pročišćivač zraka s pametnim telefonom, što također ne oduzima puno vremena. U ovoj aplikaciji možete promijeniti načine rada uređaja za čišćenje, podesiti vrijeme početka i provjeriti rezultate.

Pročišćivač zraka štiti prostor od 100% vune i prašine te 91% formaldehida i benzena. Ne samo da može detektirati količinu kontaminiranih čestica u zraku, već vas također obavještava o vremenu koje je potrebno za čišćenje filtra. Očistite filtar, ponovno ga stavite ili ga promijenite, kao što Xiaomi preporučuje, koliko god često želite.

Ovaj uređaj je pogodan u sobi i može pročistiti sobu od 60 m² bez buke.

Pomoću aplikacije MiHome možete kontrolirati sve, bez obzira gdje se nalazite i na primjer, možete uključiti uređaj prije nego što krenete doma sa posla ili nešto tome slično, a kada dođete, vaše je okruženje svježe.

PRO ima ugrađeni troslojni filter (PET primarni filtar, HEPA filter, filter s aktivnim ugljenom) koji filtrira do 99% štetnih tvari i neugodnih mirisa iz zraka.

Zahvaljujući svojoj veličini, može se brzo i jednostavno kretati po prostorijama, a pogodan je i za manje prostore. S dvostrukim ventilatorom i sustavom za cirkulaciju, učinkovito pročišćava zrak u stambenim prostorima i osigurava cirkuliranje zraka.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Mi PRO
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 9.7kg Dimenzije proizvoda: 735mm x 260mm x 260mm
Paket
1X Xiaomi Mi zračni čistač zraka 1X Filter 1X Kabel napajanja 1X Jamstveni list
Jamstvo
2 godine
Kapacitet
Kapacitet čišćenja: 500m3 / h Površina sobe: 35 ~ 60 m2 Snaga: 29W Potrošnja energije: 1.5w - 66w Ulaz: AC 165-240V Izlaz: DC24V 50 / 60Hz

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi Air Purifier Pro pročišćivač zraka

Pročiščivač zraka koji čisti i čini Vaš dom ugodnijim sa svježim zrakom.

Otprema kroz 2-3 radna dana

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: