Xiaomi Roborock S6 robotski usisavač bijeli

Referenca: 361883

4.289,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Napredno skeniranje prostora, tihi rad, 2000 Pa usisna snaga, 5200mAh litijska baterija, 3-4h, 3. generacija

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Mi Roborock S6

S trećom generacijom, Roborock S6 je još elegantniji, pametniji i učinkovitiji od konkurencije. Baterija od 5.200mAh započinje naš put niz impresivnu listu specifikacija, bateriju koja je otprilike dvostruko veća od ostalih vrhunskih robotskih vakuuma i ocijenjena je da održava vakuum u radu 3 sata ravno kada je postavljen u tihom ili uravnoteženom načinu rada. Osim baterije, dvije dodatne stvari značajno pomažu u Roborockovoj potrazi za čišćenje cijele kuće jednim punjenjem: inteligentnijim algoritmima i motorom koji je tiši i učinkovitiji od prethodne generacije.

Prethodne generacije su razbile sobe na manje kvadrate i čistile unutar tih kvadrata sve dok se cijela soba ne bi pokrila, ali Roborock S6 to čini na inteligentniji način. Nakon što je očistio dom po prvi put i potpuno ga mapirao, Roborock S6 će tada ocrtati svaku sobu i očistiti unutar nje. To smanjuje broj puta potrebnih za prelazak s jednog "trga" na drugi, kao što je to bio slučaj s prethodnim generacijama vakuuma robota.

To ne znači samo bolju pokrivenost, već znači i bržu pokrivenost, a robot može bolje planirati svoj put umjesto. U prosjeku to znači da može očistiti do 20% više svog doma u istom vremenskom razdoblju od ostalih robotskih vakuuma, što također pomaže u smanjivanju broja potrebnih za ponovno punjenje vakuuma prije završetka ciklusa ako imate veliki dom.

Poboljšana je tehnologija skeniranja prostora, S6 je opremljen naprednim spremnikom vode , s istom snagom od 2000 Pa. S6 pruža preciznije karte koje korisnicima omogućuju učinkovitije čišćenje. Proizvođač obećava da S6 poboljšava učinkovitost čišćenja za 20% s brzim brisanjem u uskim područjima koja su teže dostupna.

Uz novi način crtanja karte, usisavač automatski identificira područje u kojem se nalazi. Kada Roborock S6 završi s čišćenjem, podijelite kartu u sobe. Tada možete odabrati određenu sobu koju morate očistiti u određeno vrijeme. Također možete kombinirati ili dijeliti područja na karti kad god to želite. Osim toga, Roborock S6 podržava virtualne zidove i idealan je za velike kuće na više katova. Za razliku od prethodne generacije koja je spremila jedan kat, S6 može pohraniti do 3 kata u zgradi.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Roborock S6
Boja
Bijela
Materijal kućišta
Plastika
Wireless
Wifi 2.4GHz (ne podrzava 5GHz)
Snaga
2000P
Napredne značajke
SLAM, Automatsko planiranje rute,Raspored čišćenja, Automatski povrat na punjač, ​​Određivanje virtualnih barijera, Suho i mokro čišćenje, Upravljanje aplikacijama
Senzori
12 senzora uključujući: LDS (senzor udaljenosti senzora), ultrazvučni radarski senzor, anti-sudar, anti-sudar, žiroskop, akcelerometar, kompas, puni senzor za smeće
Baterija
14.4V / 5200mAh litijeva baterija, snaga: 55W; Punjač: ulaz 100 - 240V, Izlaz: 20V 2.2A
Dimenzije i težina
Težina: 3.6000 kg Dimenzije: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm
Paket
1 x Roborock S60 1 x Stanica za punjenje 1 x Kanta za prašinu 1 x Spremnik vode 1 x Korisnički priručnik 2x Četke za čišćenje 10 x Krpe za čišćenje
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Roborock S6 robotski usisavač bijeli

Napredno skeniranje prostora, tihi rad, 2000 Pa usisna snaga, 5200mAh litijska baterija, 3-4h, 3. generacija

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: