Xiaomi Roborock S6 robotski usisavač crni

Referenca: 362101

4.290,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Napredno skeniranje prostora, tihi rad, 2000 Pa usisna snaga, 5200mAh litijska baterija, 3-4h, 3. generacija

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Xiaomi Mi Roborock S6

S trećom generacijom, Roborock S6 je još elegantniji, pametniji i učinkovitiji od konkurencije. Baterija od 5.200mAh započinje naš put niz impresivnu listu specifikacija. Ona je otprilike dvostruko veća od ostalih vrhunskih robotskih usisavača i optimizirana je za dugotrajni rad usisavača - do čak 3h autonomije kad je postavljen u tihom ili uravnoteženom načinu rada. Osim baterije, dvije dodatne stvari značajno pomažu u Roborockovom čišćenju cijele kuće jednim punjenjem: inteligentniji algoritmi i motor koji je tiši i učinkovitiji od prethodne generacije.

Prilikom mapiranja prostora i čišćenja, prethodne generacije su "razbile sobe na manje kvadrate i čistile unutar tih kvadrata sve dok se cijela soba ne bi pokrila, ali Roborock S6 to čini na inteligentniji način. Nakon što je očistio dom po prvi put i potpuno ga mapirao, Roborock S6 će tada mapirati svaku sobu i temeljno očistiti unutar nje. To smanjuje broj puta potrebnih za prelazak s jednog kvadranta na drugi, kao što je to bio slučaj s prethodnim generacijama robota.

To ne znači samo bolju pokrivenost, već znači i bržu pokrivenost, a robot može puno bolje planirati svoj put čišćenja. Usporedivši ga s ostalim robotskim usisavačima, to znači da može očistiti do 20% više prostora u istom vremenskom razdoblju, što također pomaže u smanjivanju broja potrebnih punjenja kako bi se cjelokupno završilo čišćenje velikog prostora.

Poboljšana je tehnologija mapiranja prostora, odlikuje ga usisna snaga od 2000 Pa, a opremljen je i novim naprednim spremnikom vode. S6 pruža preciznije mape prostora koje omogućuju znatno učinkovitije čišćenje. U uskim, teže dostupnim prostorima, S6 ima poboljšanju učinkovitost čišćenja za čak 20%.

Uz novi način mapiranja, usisavač automatski identificira područje u kojem se nalazi. Kada Roborock S6 završi s čišćenjem, možete podijeliti prostor mape u sobe. Tada možete odabrati određenu sobu koju možete očistiti u određeno vrijeme. Također možete kombinirati ili dijeliti područja na mapi kad god to želite. Osim toga, Roborock S6 podržava virtualne zidove i idealan je za velike kuće na više katova. 

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Roborock S6
Boja
Crna
Materijal kućišta
Plastika
Wireless
Wifi 2.4GHz (ne podrzava 5GHz)
Snaga
2000P
Napredne značajke
SLAM, Automatsko planiranje rute,Raspored čišćenja, Automatski povrat na punjač, ​​Određivanje virtualnih barijera, Suho i mokro čišćenje, Upravljanje aplikacijama
Senzori
12 senzora uključujući: LDS (senzor udaljenosti senzora), ultrazvučni radarski senzor, anti-sudar, anti-sudar, žiroskop, akcelerometar, kompas, puni senzor za smeće
Baterija
14.4V / 5200mAh litijeva baterija, snaga: 55W; Punjač: ulaz 100 - 240V, Izlaz: 20V 2.2A
Dimenzije i težina
Težina: 3.6000 kg Dimenzije: 35.30 x 35.00 x 9.65 cm
Paket
1 x Roborock S60 1 x Stanica za punjenje 1 x Kanta za prašinu 1 x Spremnik vode 1 x Korisnički priručnik 2x Četke za čišćenje 10 x Krpe za čišćenje
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Roborock S6 robotski usisavač crni

Napredno skeniranje prostora, tihi rad, 2000 Pa usisna snaga, 5200mAh litijska baterija, 3-4h, 3. generacija

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: