Najprodavanije

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite - Bijeli

1.199,00 Kn 159,13 EUR
s PDV-om
000731

Vizualno potpomognuta inercijska navigacija, 2200PA, funkcija usisavanja i mokrog brisanja, spremnik za prašinu od 450 ml, spremnik za vodu od 270 ml, upravljanje aplikacijom

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite - Bijeli

Predstavljamo novi pristupačni Xiaomi robotski usisavač Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite, naslijednik osnovnih modela, namijenjen za sve one kojima nije potrebna napredna navigacija pametnih robota visokog cjenovnog ranga ali žele zadržati odličnu kvalitetu usisavanja i mokrog brisanja.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite zadržava dizajn svoje prve verzije, zadržavajući klasične linije i karakterističnu bijelu boju. Za što bolje pozicioniranje i veću efikasnost čišćenja, Vacuum-Mop 2 Lite koristi vizualno potpomognutu inercijsku navigaciju, dok spremnik za prašinu sada pruža maksimalni kapacitet od 450 ml. Također, opremljen je  spremnikom za vodu od 270 ml namijenjenim za mokro čišćenje. Dakle, osim što ćete se riješiti prašine, vaš Xiaomi Vacuum-Mop 2 Lite odlično će obrisati prljavštinu s podova.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite postiže usisnu snagu od 2200Pa kako bi s lakoćom počistio veliku količinu prašine i prljavštine. Također, odličan je izbor ako imate kućne ljubimce i želite se riješiti njihovih dlaka.

Što se tiče kapaciteta njegove baterije, on iznosi 2600mAh, što mu pruža autonomiju od otprilike 1h i 30 min rada. Kada mu preostane malo baterije, on će se sam vratiti na postaju sve dok se ne napuni te nakon punjenja nastaviti čišćenje gdje je stao. Također, kao i prethodnici, sposoban je preći prepreku do 2cm.

Zahvaljujući Xiaomi Mi Home aplikaciji, možete pratiti svoj usisavač, njegovu rutu čišćenja i njegovu točnu poziciju. Također možete uključiti i isključiti Xiaomi usisivač iz aplikacije, promijeniti način čišćenja te vidjeti dnevni, tjedni i mjesečni napredak svih izvršenih čišćenja.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
Xiaomi
Model
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite
Boja
Bijela
Snaga
2200PA
Funkcije
funkcija usisavanja i mokrog brisanja, spremnik za prašinu od 450 ml, spremnik za vodu od 270 ml, upravljanje aplikacijom
Baterija
2600mAh
Jamstvo
2 godine

Posebne reference