Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop (STY1J01ZHM) Bijeli

Referenca: 000198

1.999,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Pametni robotski usisavač, Cortex A7 procesor, grafički procesor Mali GPU, 166 ° LDS senzor, snaga usisavanja 2500Pa, spremnik za prašinu od 0,6 l, spremnik za vodu od 200 ml, baterija od 2400 mAh.

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Bijeli

Predstavljamo novu inačicu usisavača robota Xiaomi Vacuum-Mop:


Veći kapacitet čišćenja

Dizajn nove inačice robotskog usisavača čuva klasične linije i prepoznatljivu bijelu boju marke, no njegov laserski senzor sada je centraliziran u sredini samog usisavača, dok prošireni spremnik za prašinu sada ima kapacitet od 0,6 l a spremnik vode je 200 ml. Novi Vacuum-Mop dolazi sa snažnom baterijom od 2400 mAh koju proizvode LG i Panasonic, a pruža dužu autonomiju i inteligentniji način rada. Kada vaš usisavač otkrije da mu je potrošeno 15%, automatski će se uputiti na stanicu za punjenje. Prilikom rada, usisavaču ne predstavljaju probleme ni prepreke visine do 2 cm ( kao što su tepisi, kablovi i sl.).

Poboljšani motor s povećanom usisnom snagom

Vacuum-Mop se može pohvaliti sa 2500Pa usisne snage, što je i više nego dovoljno za čišćenje prašine i većih čestica prljavštine u vašem domu, kao i dlaka koju su ostavili vaši kućni ljubimci. Kao i njegov prethodnik, Vacuum-Mop je dizajniran da prvo pomete pod te ga  zatim i obriše vlažnom krpom.

Precizno i ​​učinkovito mokro čišćenje

Učinkoviti filter za vodu
kontrolira količinu vode i održava spremnik čistim, čineći mokro brisanje prikladnim i sigurnim čak i za drvene podove.

Izvrsna pokrivenost senzora

LDS laserski senzor sa skenerom od 166 stupnjeva osigurava da se vaš dom što temeljitije očisti. Senzor mapira okolinu i omogućuje usisavaču da odabere najprikladniji put čišćenja u svakom trenutku. Laserski senzor pogoni Cortex A7 procesora, dodatno podržan od strane dvojezgrenog Mali 400 GPU.

Potpuna kontrola pametnim telefonom

Zahvaljujući aplikaciji, sada možete ručno kontrolirati rad vašeg robotskog usisavača, mijenjati način čišćenja, nadzirati njegov položaj, a aplikacija vam omogućuje uključivanje i isključivanje usisavanja i pregled dnevnog, tjednog ili mjesečnog rasporeda koji je robot ispunio.

Napomena: Nemojte dodavati deterdžente ili dodatna sredstva za čišćenje u spremnik za vodu. Proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Mi Robot Vacuum Mop (STY1J01ZHM)
Boja
Bijela
Materijal kućišta
ABS, ostalo
Povezivanje
WiFi
Funkcije
2500Pa, SLAM, Automatsko planiranje ruta,Glasnoća manja od 50db, Raspored čišćenja, automatski povratak na stanicu za punjenje, suho i vlažno čišćenje, upravljanje aplikacijama
Napredne značajke
spremnik za prašinu: 600ml spremnik za vodu: 200ml
Senzori
15 uobičajenih senzora: LDS (senzor pada), protiv pada, protiv sudara, žiroskop, akcelerometar, senzor razine, automatski povratak na stanicu za punjenje...
Baterija
2400mAh litijska baterija, Vrijeme čišćenja: do 150min
Dimenzije i težina
Težina: 3.6000 kg Mjere: 35,30 x 35,00 x 8,15 cm
Paket
1 x Xiaomi Mi Vacuum-Mop robotski usisavač 1 x Uređaj za punjenje 1 x Kabel napajanja 1 x Filter 1 x Krpa za čišćenje
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop (STY1J01ZHM) Bijeli

Pametni robotski usisavač, Cortex A7 procesor, grafički procesor Mali GPU, 166 ° LDS senzor, snaga usisavanja 2500Pa, spremnik za prašinu od 0,6 l, spremnik za vodu od 200 ml, baterija od 2400 mAh.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop