Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential - Bijeli

Referenca: 000288

Cijena
1.199,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
1.258,95 Kn
s PDV-om

2200 Pa, 2500mAh, LDS, usisavanje i mokro brisanje, 420ml spremnik prašine, 200ml spremnik vode, upravljanje aplikacijom

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential - Bijeli

Predstavljamo novi pristupačan Xiaomi robotski usisavač popularne Vacuum-Mop serije usisavača koji samostalno otklanjaju sve mrlje s Vašega poda. Uz suho i mokro čišćenje, Vacuum-Mop Essential će se pobrinuti za besprijekorno čiste podove, a njegove još manje dimenzije omogućiti će čišćenje i teže dostupnih mjesta.

Svojom odličnom usisnom snagom od 2200 Pa jednostavno će ukloniti nečistoću, prašinu i dosadne mrvice koje padaju sa stola, a mogućnost brisanja podova učinit će Vaše površine sjajnijima nego ikad.

Što se tiče kapaciteta njegove baterije, ona iznosi 2500mAh i pruža autonomiju od otprilike 90 min. Kad se isprazni, sam će se vratiti u bazu dok se ne napuni te će nakon toga nastaviti s čišćenjem. Također, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential savršen je ako patite od alergija, jer ima trostruku razinu filtracije čestica (najlon, spužva i HEPA) kako bi se riješio i najmanjih čestica.

Vacuum-Mop Essential robotom možete upravljati putem aplikacije. Usisavač se spaja na WiFi mrežu i njime se upravlja putem pametne aplikacije Xiaomi Home. U aplikaciji možete pomno pratiti smjer čišćenja i točan položaj usisavača. Iz aplikacije možete uključiti ili isključiti usisavač, promijeniti način čišćenja i pregledati dnevni, tjedni i mjesečni napredak svih čišćenja. Usisavačem se također može upravljati glasom uz Google Now i Amazon Alexa.

• Izvrsna snaga usisa od 2200 Pa

• Smanjene dimenzije usisavača olakšavaju čišćenje nepristupačnih površina

• Laserski senzor nalazi se u sredini uređaja

• Spremnik za prašinu sadrži maksimalan kapacitet od 420 ml

• Spremnik za vodu sadrži kapacitet od 200 ml

• 3 sloja filtracije

• Kapacitet baterije iznosi 2500 mAh

VAŽNO: Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Vacuum-Mop Essential
Boja
Bijela
Snaga
Usisana snaga 2200 Pa
Funkcije
Usisavanje (suho), brisanje (mokro), auto-punjenje i ponovno čišćenje, Inteligentna navigacija i precizno pozicioniranje, maprianje prostora u stvarnom vremenu, upravljanje preko mobilne aplikacije, LDS
Napredne značajke
420 ml spremnik za prašinu, spremnik za vodu s elektroničkim upravljanjem 200 ml, prelazak preko prepreke od 1.7cm
Baterija
2500 mAh
Dimenzije i težina
350x350x82 mm, 3.4 kg
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential - Bijeli

2200 Pa, 2500mAh, LDS, usisavanje i mokro brisanje, 420ml spremnik prašine, 200ml spremnik vode, upravljanje aplikacijom

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: