Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop P (Pro STYJ02YM)

Referenca: 369308

Cijena
2.299,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
2.413,95 Kn
s PDV-om

Pametni robotski usisavač (STYJ02YM version), LDS 360 ° senzor, 12 višestrukih usmjerenih senzora, usisna snaga 2100Pa, autonomija do 2h, baterija 3500mAh.

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Xiaomi Mi Mijia Robot Vacuum-Mop Pro (STYJ02YM) - Bijeli

Za sve ljubitelje čistog doma bez gnjavaže čišćenja, tu je nova generacija Xiaomi Robot Vacuum-Mop P.

Veći kapacitet čišćenja

Dizajn novog usisavača čuva klasične linije marke Xiaomi, a njegov senzor je kao i u prethodnika - povišen te pruža bolju orijentaciju u prostoru i lakše skeniranje vašeg doma. Mi robot vakuum - Mop P opremljen je 0,3L spremnikom prašine i super snažnom baterijom od 3200 mAh tvrtke LG i Panasonic koja vam omogućava dužu autonomiju rada. Uz to, robotskom usisavaču nije problem niti prepreka visine do 2 cm (npr. tepisi...)

Izvrsna usisna snaga

Najnoviji robotski usisivač Mi Robot Vacuum Mop P odlikuje se usisnom snagom od 2100 Pa, što je dovoljno za ubiranje i usisavanje većine prašine i prljavštine u vašem domu, kao i dlake koje su ostavili vaši kućni ljubimci. Kao i njegovi prethodnici, Mi Robot Vacuum-Mop P dizajniran je tako da prvo pomete pod prednjom stranom i obriše vlažnom krpom nakon toga.

Precizno i ​​učinkovito mokro čišćenje

Novim dizajnom vodeni filter održava spremnik čistim i kontrolira količinu vode tako da je brisanje prikladno i sigurno i za drvene podove, a osigurati će učinkovitost brisanja uvijek na visokoj razini.

Izvrsna pokrivenost senzora

Kako bi osigurao da se vaš dom potpuno očisti, pritom birajući najprikladniji put za čišćenje u svakom trenutku, tu je laserski daljinomjer LDS sa skenerom od 360 stupnjeva, koji provjerava okolinu u radijusu do 8 metara 1800 puta u sekundi. Više i bolje performanse samog senzora pružaju procesor R16-J i glavni procesor Mali 400. Uz laserski daljinomjer, vaš novi robotski usisavač ima još 11 višesmjernih senzora poput IF senzora, senzora stubišta i sudara u zid / prepreke, povratak senzora za bateriju i automatskog osjetnika na stanicu za punjenje, senzor isključivanja u slučaju blokade ili zastoja, ugrađeni su senzor spremnika za prašinu, vodu i krpe, senzor javljanja grešaka...

Potpuna kontrola pametnim telefonom

Zahvaljujući Xiaomi aplikaciji, sada možete ručno kontrolirati rad vašeg robotskog usisavača, mijenjati način čišćenja, nadzirati njegov položaj, a aplikacija vam omogućuje uključivanje i isključivanje usisavanja i pregled dnevnog, tjednog ili mjesečnog rasporeda koji je robot ispunio.

Pogodno za: tepihe, keramičke pločice, mramorne podove, ...

Napomena: Ne dodajte sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, a proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Mi Robot Vacuum Mop P (STYTJ02YM)
Boja
Bijela
Materijal kućišta
ABS, ostalo
Funkcije
Spremnik za prašinu: 300ml, spremnik vode: 200ml; Raspored čišćenja, automatski povratak na stanicu za punjenje, suho i vlažno čišćenje, upravljanje aplikacijama
Senzori
12 uobičajenih senzora: LDS (senzor udaljenosti), IF senzor, protiv sudara, protiv sudara, žiroskop, akcelerometar, senzor razine, automatski povratak na stanicu za punjenje, ...
Baterija
3200mAh litijska baterija, snaga: 33W Vrijeme čišćenja: do 110min
Dimenzije i težina
Težina: 3.6000 kg Dimenzije: 35.00 x 35.00 x 9.45 cm
Paket
1x vacuum mop P; 1x krpa; 1x glavna četka; 1x bočna četka; 1x spremnik za prašinu i 2 u 1 spremnik, 1x postaja za punjenje, 1x kabel; 1x uputstva
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop P (Pro STYJ02YM)

Pametni robotski usisavač (STYJ02YM version), LDS 360 ° senzor, 12 višestrukih usmjerenih senzora, usisna snaga 2100Pa, autonomija do 2h, baterija 3500mAh.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: