Xiaomi Mi Smart pametni ventilator 1C

Referenca: 000236

Cijena
319,00 Kn
s PDV-om

kontrola aplikacijom, podesiv način rada, radna buka ispod 31.5 dB, podesiva visina, 38W

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Xiaomi Mi Smart pametni ventilator 1C

Minimalistički dizajn

Svojim elegantnim izgledom Mi Smart 1C pametni ventilator izvrsno se uklapa u svako okruženje. Ventilator se lako spaja i teži samo 3,5 kg unatoč snažnom motoru i robusnom dizajnu.

Prilagodljiva rotacija

Kut rotacije, koji se može podesiti u četiri različita stupnja, omogućava 1C stajaćem ventilatoru da hladi sve dijelove prostorije bez obzira na veličinu i oblik. Kad se isključi, vraća se u prvobitni položaj zbog čega uvijek izgleda uredno i atraktivno na poziciji na koju ste ga smjestili. Možete ga podići i spustiti, što znači da se može koristiti i kao ventilator stola.

Učinkoviti motor od 30W

Motor je snažniji i energetski učinkovitiji od prethodnika i većine ostalih ventilatora, a brzina se lako podešava u aplikaciji Mi Home. Kroz studije u Xiaomiju je izračunato kako 1C ventilator može raditi punih 500 sati na najnižoj razini motora (1,8 W) i trošiti samo 1 kWh snage.

Kontrola aplikacijom

Uz pomoć pametnog telefona i aplikacije Mi Home, s jednog mjesta kontrolirati ćete 1C ventilator, kao i ostale Xiaomi uređaje. Uz izravnu kontrolu aplikacijom odabrati ćete optimalan način rashlade uz približno 100 podesivih funkcija - poput brzine vjetra i kuta rotacije.

Tehologija nadahnuta prirodom

Xiaomijevi znanstvenici stvorili su algoritme nadahnute prirodom koji stvaraju sklad u prostoru i pogoduju ljudskom boravku. Pored toga, motor je tako tih, od 26,6dB, tako da se može aktivirati u bilo koje doba dana i noći i prilikom toga vas ne ometati.

Podaci

Brand
Xiaomi Smartmi
Model
JLLDS01DM
Boja
Bijela
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 3.5 kg, Dimenzije: 343 x 330 x 1000/642 mm
Paket
1 x Ventilator 1C
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi Smart pametni ventilator 1C

kontrola aplikacijom, podesiv način rada, radna buka ispod 31.5 dB, podesiva visina, 38W

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: