Xiaomi Mijia indukcijsko kuhalo

Referenca: 262251

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
549,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
576,45 Kn
s PDV-om

APP kontrola, OLED zaslon, automatski podesiva toplina, konstantna temperatura

Količina
Na skladištu

Xiaomi Mijia indukcijsko kuhalo - u bijeloj boji

Prava sreća kuhanja zdrave hrane kod kuće.

Ovaj elegantan indukcijsko kuhalo pomaže vam u pripremi različitih vrsta namirnica. Sastoji se od dva dijela. Najvažnija komponenta je indukcijsko kuhalo, koji se postavlja u donji dio. Ono može ponuditi 99 postavki topline, koje se mogu regulirati pomoću bočnih upravljača. Nakon toga možete prebaciti između različitih načina rada, postaviti tajmer i druge osnovne funkcije pomoću namjenske aplikacije.

Precizna temperatura kuhanja

Ovdje je 99 različitih temperatura za savršeno kuhanje, a snagu/temperaturu možete prilagoditi svojim potrebama.

Stabilno grijanje

Sa tradicionalnim kuhalom moguće je da će se pojavit povremeni problemi s grijanjem, nestabilna temperatura vodit će do neuspjeha kuhanja. Da biste riješili ovaj problem, xiaomi indukcijski štednjak pomoću dvofrekventne tehnologije grijanja, što vam može pružiti iskustvo tradicionalnog kuhanja u štednjaku,biti će solucija za Vaše probleme.

Kuhalo je dizajnirano da pomogne u sprječavanju klizavog učinka. Silikonski prsten je postavljen na rubu površine kako bi se stvorilo trenje i pomoglo da se bolje fiksira.

Kuhanje na niskim temperaturama, zaključavanje temperature, izvorno zaključavanje

Kuhanje na niskim temperaturama vrsta je kuhinje kojoj su posljednjih godina pogodovali međunarodni kuhari, a tehnika kuhanja neprekidnim zagrijavanjem pod stalnom temperaturom koristi se za zadržavanje soka sastojaka, kako hrana nebi mogla biti uništena.

Zahvaljujući osjetljivom senzoru i dvofrekventnoj tehnologiji grijanja, indukcijsko kuhalo može dugo vremena zaržavati temperaturu u loncu.  Jednostavno možete dovršiti i teško te vrhunsko kuhanje na niskim temperaturama.

Gumb za okretanje, OLED zaslon, fino podešavanje određene temperaturne snage, točno i lagano. Možete taknuti gumb za odbrojavanje vremena i postaviti vrijeme kuhanja od najviše 4 sata.  Kuhalo koristi tehnologiju mikrokristalnog odvajanja vode koja sprečava prodiranje vode unutar zavojnice kako bi se izbjeglo strujanje struje, osiguravajući apsolutnu sigurnost

Vrući lonac, prženje, kuhanje, juha, kuhanje na 5 načina.

Dok uređaj radi, APP prikazuje preostalu  snagu i vrijeme kuhanja.

Sve se operacije mogu izvesti pomoću jednog gumba na prednjoj strani. Dugo pritiskanje uključit će štednjak. Zakretanjem možete prilagoditi količinu topline. Ukupna snaga od 2100W podijeljena je u 99 stupnjeva prijenosa kako bi se korisnicima precizno upravljalo vatrenom snagom. Iznad gumba postoje LED lampice koje se koriste za prikaz trenutnog stanja topline. Na prednjoj strani gumba nalazi se LED ekran. Prikazuje količinu topline, način kuhanja, vrijeme i ostale informacije.

Za sve one koji vole izazove u kuhanju, Mijia Indukcijsko kuhalo je najsvjetliji primjer ove izjave. Dobar tek.

  • Nazivna snaga: 2100w
  • Napon: 220V, 50 Hz

Podaci

Brand
Xiaomi
Boja
Bijela
Frekvencija raspona
Indeks energetske učinkovitosti: 3
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 2,1kg Dimenzije proizvoda: 280x265x70 mm

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mijia indukcijsko kuhalo

APP kontrola, OLED zaslon, automatski podesiva toplina, konstantna temperatura

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop