Xiaomi Mijia Smart Sensor Set za pametnu kuću

Referenca: 360426

Cijena
599,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Xiaomi Mijia Smart Sensor Set - paket pametnih kućnih dodataka

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Xiaomi Mijia Smart set senzora za pametnu kuću

Pametna ili inteligentna kuća korisnicima pruža sigurnost, udobnost, ekonomičnost i jednostavno upravljanje domom. Pomoću pametnih senzora lako ćete upravljati rasvjetom, grijanjem / hlađenjem, zaštitom i općenito kućnom kontrolom.

Prednost Xiaomi Mijia Smart Sensor Seta je upravljanje svim senzorima kroz jednu Mi Home aplikaciju, čineći vaš život još jednostavnijim.

Udobnost pametnog doma uključuje sve što želite i možete si priuštiti. Primjerice, ovisno o postavljenim senzorima, kad dođete kući, pametna kuća upaliti će vanjsku rasvjetu a kad padne mrak i kad se zatvore prozori, radio će početi puštati glazbu. Kad vaš kućni ljubimac napusti sobu sustav vas obavijesti, ili kad zatvorite prozore, klima uređaj će se automatski uključiti. Mogućnosti su bezbrojne a na vama je da savršeno podesite sve kako biste se osjećali najugodnije. Za spajanje svih senzora koji će vam omogućiti dom iz snova, biti će vam potreban kontrolni Hub koji se nalazi u setu senzora.

Također, pametnom kućom možete upravljati čak i kada niste kod kuće, koristeći pametni telefon ili računalo, putem 3G / 4G ili WiFi mreže.

Paket uključuje:

1 x Mi kontrolni čvor (Hub) (model: DGNWG05LM)

2 x Mi senzor pokreta (model: RTCGQ01LM)

2 x mi senzor za vrata i prozore (model: MCCGQ01LM)

1 x Mi bežični prekidač - switch (model: WXKG01LM)

1 x komplet za resetiranje uređaja

1 x Korisnički priručnik

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Mijia Smart Home Sensor Set
Boja
Bijela
Povezivanje
Bežična mreža: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz. ZigBee
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 0,777 kg Veličina pakiranja: 265 × 118 × 95 mm
Paket
1 x Mi kontrolno čvorište (model: DGNWG05LM) 2 x Mi senzor pokreta (model: RTCGQ01LM) 2 x mi senzor za vrata i prozore (model: MCCGQ01LM) 1 x Mi bežični prekidač (model: WXKG01LM) 1 x uređaj za resetiranje
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

27-05-2020

Dobar hardware ali...

Tipično za Xiaomi, ima jako dobar hardware ali sam komplet ne može poslužiti za ništa drugo nego kao alarm. Za barem neku automatizaciju mora se kupiti i žarulje. Na žalost, jedine žarulje koje rade preko Zigbee su Aqara ali se one ne mogu spojiti na ovaj hub, a druge koriste WiFi što im daje na težini i ne mogu raditi ako nema WiFi signala. Čak i kad ispunite sve uvjete opet automatizacija sa žaruljama ima kašnjenje od 1,5-2 sekunde. Naravno tu ostaje i problem kod Xiaomi razdvajanja tržišta, kao i malo nepredvidivog sofware Mi Home. Sve u svemu nije loš proizvod ako niste zahtjevni korisnik ili ne planirate neku veću automatzaciju svog doma.

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mijia Smart Sensor Set za pametnu kuću

Xiaomi Mijia Smart Sensor Set - paket pametnih kućnih dodataka

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop