Najprodavanije

Oclean X PRO električna četkica za zube - plava

59,99 EUR
s PDV-om
370372

Oclean X Pro, 0,95 inčni LCD zaslon u boji, 6-osni žiroskop, Sonic AI tehnologija, kontrola aplikacije, Bluetooth, IPX7 vodootporan, bazna stanica 2u1, baterija od 800 mAh

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Oclean X PRO električna četkica za zube - plava

Oclean tim se već godinama usredotočuje na zdravlje zuba i neprekidno nastoji usavršiti svoje nove modele, tako da ponosno predstavlja nasljednika najpoželjnije Oclean električne četkice za zube - Oclean X Pro, za koju se smatra da nije samo izuzetno učinkovita, već je i najpametnija četkica za zube na svijetu.

Još pametnija od prethodne generacije

Kao i prethodna verzija, Oclean X Pro četkica opremljena je LCD zaslonom u boji, no ovaj put poboljšanje se očituje u dodirnom 0,95-inčnom zaslonu u boji, tako da što jednostavnije možete prilagoditi svoje osobne preference čišćenja i vrijeme četkanja pomoću ekrana. Osim toga, četka može prepoznati i nadzirati 8 područja u usnoj šupljini i podsjećati na loše očišćena područja. a uz pomoć ugrađenog 6-osnog žiroskopa automatski generirati izvještaj o vašoj tehnici četkanja

Novi X Pro opremljen s čak 32 stupnja intenziteta, 4 metode četkanja (obično četkanje, četkanjem osjetljivih zuba, izbjeljivanjem zuba i masaža desni) i 20- unaprijed postavljenih shema koje omogućuju prilagođavanje do stotinu prilagođenih mogućnosti četkanja. Uz navedeno, nudi i naprednu Sonic AI tehnologiju, kojom će automatski smanjiti frekvenciju čišćenja kada otkrije pretjerano četkanje određene zone i time spriječiti neželjeno krvarenje ili nelagodu.

Oclean X Pro koristi novu generaciju motora bez četkica, koji vam donosi izuzetno učinkovito čišćenje zuba jer njegova frekvencija doseže 42 000 o/min, a zahvaljujući visokim vibracijama i vrhunskim 3D dizajniranim Dupontom antibakterijskih čekinja četkice lako će ukloniti neželjene mrlje i plak na zubima.

Konačno, površina četkice za zube izrađena je od kvalitetne plastike s dodatnom IPX7 vodootpornom zaštitom te je u potpunosti odobrena od FDA, a paket također uključuje 2 u 1 magnetsko postolje, koje će služiti kao držač i punjač, ​​tako da će se četkica napuniti i biti spremna za upotrebu kroz samo 2 sata, a život baterije u stanju pripravnosti trajati će čak 30 dana.

Model
Oclean X Pro
Boja
Plava
Vrsta zaslona
LCD
Snaga
42 000 o/min
Povezivanje
Bluetooth
Certifikat otpora vode i prašine
IPX7
Baterija
800 mAh
Jamstvo
1 godina
Vrsta proizvoda osobne njege
Četkica za zube

Posebne reference