Xiaomi Oclean X PRO električna četkica za zube - plava

Referenca: 370372

Cijena
449,00 Kn
s PDV-om

Oclean X Pro, 0,95 inčni LCD zaslon u boji, 6-osni žiroskop, Sonic AI tehnologija, kontrola aplikacije, Bluetooth, IPX7 vodootporan, bazna stanica 2u1, baterija od 800 mAh

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Oclean X PRO električna četkica za zube - plava

Oclean tim se već godinama usredotočuje na zdravlje zuba i neprekidno nastoji usavršiti svoje nove modele, tako da ponosno predstavlja nasljednika najpoželjnije Oclean električne četkice za zube - Oclean X Pro, za koju se smatra da nije samo izuzetno učinkovita, već je i najpametnija četkica za zube na svijetu.

Još pametnija od prethodne generacije

Kao i prethodna verzija, Oclean X Pro četkica opremljena je LCD zaslonom u boji, no ovaj put poboljšanje se očituje u dodirnom 0,95-inčnom zaslonu u boji, tako da što jednostavnije možete prilagoditi svoje osobne preference čišćenja i vrijeme četkanja pomoću ekrana. Osim toga, četka može prepoznati i nadzirati 8 područja u usnoj šupljini i podsjećati na loše očišćena područja. a uz pomoć ugrađenog 6-osnog žiroskopa automatski generirati izvještaj o vašoj tehnici četkanja

Novi X Pro opremljen s čak 32 stupnja intenziteta, 4 metode četkanja (obično četkanje, četkanjem osjetljivih zuba, izbjeljivanjem zuba i masaža desni) i 20- unaprijed postavljenih shema koje omogućuju prilagođavanje do stotinu prilagođenih mogućnosti četkanja. Uz navedeno, nudi i naprednu Sonic AI tehnologiju, kojom će automatski smanjiti frekvenciju čišćenja kada otkrije pretjerano četkanje određene zone i time spriječiti neželjeno krvarenje ili nelagodu.

Oclean X Pro koristi novu generaciju motora bez četkica, koji vam donosi izuzetno učinkovito čišćenje zuba jer njegova frekvencija doseže 42 000 o/min, a zahvaljujući visokim vibracijama i vrhunskim 3D dizajniranim Dupontom antibakterijskih čekinja četkice lako će ukloniti neželjene mrlje i plak na zubima.

Konačno, površina četkice za zube izrađena je od kvalitetne plastike s dodatnom IPX7 vodootpornom zaštitom te je u potpunosti odobrena od FDA, a paket također uključuje 2 u 1 magnetsko postolje, koje će služiti kao držač i punjač, ​​tako da će se četkica napuniti i biti spremna za upotrebu kroz samo 2 sata, a život baterije u stanju pripravnosti trajati će čak 30 dana.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Oclean X Pro
Boja
Plava
Operativni sistem
Android 4.4.0 ili kasniji , iOS 8.0 ili kasniji
Vrsta zaslona
LED zaslon u boji 0,96"
Snaga
42.000 o/min
Povezivanje
Bluetooth 4.2BLE
Napredne značajke
Izvještaj o četkanju, postavke četkanja, prikaz vremena, prikaz razine baterije, nadogradnja
Certifikat otpora vode i prašine
IPX7
Baterija
Litijska baterija od 800 mAh, magnetsko punjenje, ulazni napon 5V / 1A Vrijeme punjenja 2h
Paket
1 x Xiaomi Oclean X Pro električna četkica za zube 1 x USB punjač sa stanicom za punjenje / držačem
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

06-08-2020

Jako neobična ali dobra četkica

Do sada sam imao više različitih el. četkica (uglavnom Oral-B) ali me se posebno dojmila. Kao prvo baterija se jako brzo napuni i traje prilično dugo. Samo četkanje je vrlo ugodno i može se podesiti po želji i potrebama. Zvuk malo podsjeća na zubarsku bušilicu zbog velikog broja okretaja. Lijepo je poslije pogledati statistiku i provjeriti koje područje usta je slabije oprano.
Definitivno preporuka jer takva četkica od renomiranijih prozivođača bi došla barem duplo više.
Žao mi je jedino što se ne prodaje i putna kutijica za spremiti četkicu.

Napišite vaš komentar

Xiaomi Oclean X PRO električna četkica za zube - plava

Oclean X Pro, 0,95 inčni LCD zaslon u boji, 6-osni žiroskop, Sonic AI tehnologija, kontrola aplikacije, Bluetooth, IPX7 vodootporan, bazna stanica 2u1, baterija od 800 mAh

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: