Oclean X PRO Elite pametna električna četkica za zube

Referenca: 000567

Cijena
499,00 Kn
s PDV-om

Oclean X Pro Elite, 0,95 inčni LCD zaslon u boji, 6-osni žiroskop, 32 razine intenziteta, < 45dB, Sonic AI tehnologija, kontrola aplikacije, Bluetooth, IPX7 vodootporan, 2.0 brzo bežično punjenje, baterija od 800 mAh

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Oclean X PRO Elite pametna električna četkica za zube

Jeste li znali da je 90% bolesti desni i usne šupljine uzrokovano nepravilnim četkanjem? No, samo 1 od 10 osoba pravilno opere zube. Kako bi značajno povećao ovaj broj, Oclean je razvio pametnu četkicu X Pro Elite koja svojim inovativnim dizajnom omogućuje tehnološki naprednije iskustvo nanošenja, potičući na taj način pravilnije pranje a time i zdravije zube.

Kao i prethodna verzija, Oclean X Pro Elite četkica opremljena je LCD zaslonom u boji, no ovaj put poboljšanje se očituje u dodirnom 0,95-inčnom zaslonu u boji, tako da što jednostavnije možete prilagoditi svoje osobne preference čišćenja i vrijeme četkanja pomoću ekrana. Četkicu za zube također možete jednostavno povezati s mobilnim uređajima i tako odabrati prilagođeno čišćenje putem pametne aplikacije te u isto vrijeme dobiti povratnu informaciju o učinkovitosti same četke.

Osim toga, vrlo je tiha i to čak < 45dB, četka može prepoznati i nadzirati 8 područja u usnoj šupljini i podsjećati na loše očišćena područja, a uz pomoć ugrađenog 6-osnog žiroskopa automatski generirati izvještaj o vašoj tehnici četkanja.

Kako bi se što bolje prilagodila svim zadacima čišćenja X Pro Elite četkica sadrži čak 32 stupnja intenziteta i 4 načina četkanja te koristi naprednu Sonic AI tehnologiju, kojom će automatski smanjiti frekvenciju čišćenja kada otkrije pretjerano četkanje određene zone i time spriječiti neželjeno krvarenje ili nelagodu.

Oclean X Pro Elite koristi novu generaciju motora bez četkica, koji vam donosi izuzetno učinkovito čišćenje zuba jer njegova frekvencija doseže 42 000 o/min, a zahvaljujući visokim vibracijama i vrhunskim 3D dizajniranim Dupontom antibakterijskih čekinja četkice lako će ukloniti neželjene mrlje i plak na zubima.

Konačno, površina četkice za zube izrađena je od kvalitetne plastike s dodatnom IPX7 vodootpornom zaštitom te je u potpunosti odobrena od FDA, a paket također uključuje  ploču za bežično punjenje, koje će služiti kao držač i punjač, ​​tako da će se četkica napuniti i biti spremna za upotrebu kroz samo 3.5 sata, a život baterije u stanju pripravnosti trajati će čak 35 dana.

Podaci

Brand
Oclean
Model
Oclean X Pro Elite
Boja
Siva
Operativni sistem
Android 4.4.0 ili kasniji , iOS 8.0 ili kasniji
Vrsta zaslona
LED zaslon u boji 0,96"
Snaga
42.000 o/min
Povezivanje
Bluetooth 4.2BLE
Napredne značajke
Izvještaj o četkanju, postavke četkanja, prikaz vremena, prikaz razine baterije, nadogradnja
Certifikat otpora vode i prašine
IPX7
Baterija
Litijska baterija od 800 mAh, bežično punjenje, ulazni napon 5V / 1A Vrijeme punjenja 3.5h
Paket
1 x Xiaomi Oclean X Pro Elite električna četkica za zube, 1 x glava četke, 1 x ploča za bežično punjenje, 1 x zidni nosač 1 x silikonski poklopac ploče za punjenje,
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Oclean X PRO Elite pametna električna četkica za zube

Oclean X Pro Elite, 0,95 inčni LCD zaslon u boji, 6-osni žiroskop, 32 razine intenziteta, < 45dB, Sonic AI tehnologija, kontrola aplikacije, Bluetooth, IPX7 vodootporan, 2.0 brzo bežično punjenje, baterija od 800 mAh

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: