QCY T7 Bluetooth 5.1 Bežične Slušalice Bijele

Referenca: 371330

Cijena
149,00 Kn
s PDV-om

Bluetooth 5.1, baterija 380mAh, 17h autonomije, upravljanje putem pametne aplikacije, QCY, AAC / SBC i ENC tehnologija, 13 mm dinamički zvučnik

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


QCY T7 Bluetooth 5.1 Bežične Slušalice Bijele

predstavljamo najnoviji model QCY bežičnih slušalica - T7 s posebnim naglaskom na kvaliteti zvuka tijekom razgovora! Opremljene su izuzetnom tehnologijom za smanjenje vanjske buke kako bi vam omogućile kristalno čiste i neometane razgovore.

Moderan dizajn i lako povezivanje

Novu generaciju bežičnih slušalica ovoga puta krasi izuzetno estetski pristup modernom dizajnu sa zakrivljenim tijelom i mat teksturama. Kao što je dobro poznato u prethodnim verzijama, i kućište T7 slušalica služi i kao stanica za punjenje, a zahvaljujući sustavu Hall Switch, uparivanje će se obaviti čim otvorite poklopac. Pojavit će se skočni prozor na vašem telefonu kada koristite QCY aplikaciju - bit ćete povezani jednim dodirom.

Pametniji rad

Osim novog dizajna, slušalice su opremljene AAC / SBC i ENC tehnologijom, ugrađenim 13 mm dinamičkim zvučnikom i Bluetooth 5.1 konekcijom. Stvorene su za jasan stereo zvuk s uravnoteženim basom i visokim tonovima. Također, nove T7 slušalice dolaze s infracrvenim senzorom u svakoj ušnoj jedinici koji može otkriti koristite li jednu ili obje slušalice i omogućava vam da neovisno odaberete željeni postupak između mono i stereo načina.

Poboljšana aplikacija

Uz uparivanje s vašim mobilnim telefonom i osnovnim radnim postavkama, poboljšana verzija QCY aplikacije pružit će vam i mnoge dodatne funkcije koje će vam omogućiti da personalizirate bežične slušalice T7 po vašoj želji. QCY aplikacija dostupna je za uređaje sa sustavom Android 5.1 ili novijim ili iOS 11 ili novijim, a funkcija provjere posljednje lokacije vaših slušalica i njihovog traženja dostupna je samo ako su spojene na vaš mobilni telefon.

17 sati autonomije

Zahvaljujući nadograđenom ulazu za punjenje tipa C, punjenje je sada brže i praktičnije, tako da baterija od 380mAh uz kućište za punjenje omogućuje sveukupno 17 sati autonomije, što znači 262 reprodukcije pjesama ili čak 8 odgledanih filmova.

Upravljanje dodirom i glasovni asistent

Za jednostavnu upotrebu, samo približite prst slušalicama i bez nepotrebnog pritiska na tipke, odaberite između reprodukcije ili pauziranja glazbe, primanja poziva, reprodukcije sljedeće / prethodne pjesme i s tri brza dodira na slušalici aktivacije glasovnog asistenta - Siri, Alexa ili Xiaoai.

Podaci

Brand
QCY
Model
T7
Boja
Bijela
Operativni sistem
kompatibilan s Androidom 5.1 ili novijim / iOS 11 ili novijim
Mreža
HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Povezivanje
Bluetooth 5.1
Funkcije
Upravljanje dodirom ili aplikacijom, izolacija buke, glasovni asistent
Baterija
Vrijeme razgovora: cca. 3 h Vrijeme slušanja glazbe: cca. 3,5 h - 17 h (sa stanicom za punjenje) Kapacitet baterije (stanica za punjenje): 380mAh
Paket
1 x QCY T7 Bluetooth slušalice sa kućištem za punjenje 1 x Type C kabel za punjenje
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

26-03-2021

Dobar proizvod za svoju cijenu

Nisu loše sluše, stigle jučer, malo ih senzori zezaju, same se pale/gase, ne reagiraju uvijek kad stisnem play i kad ih skinem sa ušiju, neće same zaustaviti reprodukciju kako je najavljeno. Dobro stoje na ušima, reklativno čvrsto.

Ima jedna stvar koju bi voljela da sam znala prije kupnje, a to je da slušalice nisu proizvod Xiaomi, već je Xiaomi samo kupio ovu sekundarnu firmu koja ih proizvodi.

Sve skupa, za cijenu od 150 kuna, proizvod se definitivno isplati za one koji ne traže vrhunsku kvalitetu bluetooth slušalica. Kupila bih opet.

Napišite vaš komentar

QCY T7 Bluetooth 5.1 Bežične Slušalice Bijele

Bluetooth 5.1, baterija 380mAh, 17h autonomije, upravljanje putem pametne aplikacije, QCY, AAC / SBC i ENC tehnologija, 13 mm dinamički zvučnik

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: