Najprodavanije

Xiaomi Redmi Buds 4 bežične slušalice - bijele

44,90 EUR
s PDV-om
XIREB4

Bluetooth 5.2 bežične slušalice, aktivno uklanjanje buke ANC, 3 ANC moda, 2 ugrađena mikrofona, do 30 sati autonomije,IP54 otporne na prskanje

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Xiaomi Redmi Buds 4 bežične slušalice - bijele

Xiaomi Redmi Buds 4 - nova inačica planetarno popularnih bežičnih slušalica konačno je ovdje!

Uz vodeću tehnologiju hibridnog aktivnog poništavanja buke (ANC) učinkovito uklonite višak vanjske buke do 35 dB! Bilo da ste vani, u autobusu ili u vlaku - jednim dodirom za poništavanje buke i ostati ćete samo u okruženju vaše glazba ili vaših filmova.

Buds 4 omogućuju 3 opcije razine ANC-a uz prilagodljivi (adaptivni) način rada podržan od strane AI algoritma. Uz navedenog će se slušalice intuitivno prebacivati između 3 ANC razine i pružiti vam ugodnije iskustvo uklanjanja buke. Također, AI glasovni algoritam prilikom ragovora točno razlikuje ljudski glas i okolnu buku, tako da će se vaš glas čuti čak i u bučnim okruženjima, a slušatelj će čuti svaku riječ koju izgovorite, jasno i glasno.

Ako vam je draže, možete odabrati Transparency Mode u kojem slušalice blokiraju buku ali će vas također držati svjesnima onoga što se događa oko vas, omogućujući vam da razgovarate bez potrebe za uklanjanjem slušalica iz ušiju.

Xiaomi Redmi Buds 4 pružiti će vam zvuk studijske kvalitete. Sastoje se od 10 mm dinamičkog zvučnika i ultratanke dijafragme od 0.006 mm, odgovorne za pružanje preciznog i uravnoteženog zvuka na bilo kojoj razini glasnoće, sa snažnim basom i potpuno čistim visokim frekvencijama.

Buds 4 slušalice nude impresivnu autonomiju do 30 sati korištenja.* Same slušalice će trajati do 6 sati s jednim punjenjem te čak do 30 sati trajanja baterije u kombinaciji s kućištem za punjenje. Također, podržano je brzo punjenje uz kojega ćete nakon 5 minuta punjenja moći reproducirati do 1h glazbe.

*Vrijeme autonomije ovisi o uvjetima korištenja, kao što su razina glasnoće, stabilnost veze, ako je ANC isključen i sl. te se može razlikovati od proizvođača navedenih podataka. Navedeni su postignuti u idealnim uvjetima pri osrednjem stupnju glasnoće bez aktivnih dodatnih funkcija.

Brand
Xiaomi
Model
M2137E1 Redmi Buds 4
Povezivanje
Bluetooth 5.2
Baterija
Autonomija (ANC isključen): 6 sati, uz kućište do 30h (ANC isključen); Način punjenja: USB tip C
Paket
1 x Xiaomi Redmi Buds 4 (slušalice + kutija), 1x kabel za punjenje, 3 x para nastavaka za uši, 1x korisnički priručnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

1 proizvoda u istoj kategoriji: