Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač crni

Referenca: 326794

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
3.390,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
3.559,50 Kn
s PDV-om

Xiaomi Mijia Roborock S55 usisivač, automatsko čišćenje površine 2000Pa, usisavanje 2 u 1, Mopping funkcija LDS planiranja, 5200mAh baterija, crni

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač

S novim Xiaomi Mi robotom usisivačem, čišćenje će postići novu razinu učinkovitosti. Xiaomi Mi Robot 2 kao hibridni specijalitet nudi učinkovito usisavanje tla i dovršava svoj rad s pranjem. Prednost Xiaominog novog pomoćnika je velika 5200mAh moćna baterija, koja omogućuje do 2,5 sata čišćenja do 250m2.

Čišćenje postaje lako i ugodno s robotskim usisivačem. Xiaomi MI Robot 2 je opremljen s inteligentnim intuitivnim sustavom, automatski prepoznaje područje promjena i na tekstilnoj površini turbo usisavač će povećati snagu usisavanja.

Robotski usisivač opremljen je s čak 12 senzora, što povećava učinkovitost i brzinu usisavanja površine u vašem domu. Opremljen je laserskim laserom (LDS), oči koje omogućuju skeniranje od 360 °, zajedno s SLAM algoritmom, brzo izračunavaju najučinkovitiji usisni put. Kako bi spriječili pad, osigurani su senzor za udarac, žiroskop, mjerač brzine i ultrazvučni radarski senzor.

Za učinkovito usisavanje, četkica V postavljena je na dnu robota koja doseže 1350 okretaja u minuti. Zajedno s bočnom četkom i Nidec, motor pruža vrhunsku snagu usisavanja do 2000Pa. S osjetnikom za podešavanje, glavna četkica se automatski pomakne prema visini poda, čime čisti tvrdokornu prljavštinu čak i na neravnim površinama.

Možete jednostavno upravljati cijelim radom i postavkama pomoću programa Mi Home. Prilikom prvog korištenja robota možete nacrtati i bojati tlocrt svog doma, a u sljedećem čišćenju možete odabrati željeni dio za čišćenje. Aplikacija vam nudi mogućnost instalacije virtualne zidove koji robotski usisivač neće proći. Mi Robot 2 će se uključiti u određeno vrijeme i započeti s zadacima.

Nova funkcija robotskog usisavača omogućuje pranje poda. Po završetku usisavanja možete dodati vodu u posudu za vodu i već početi pranje. Posebni Bionicni sustav za brisanje poda učinkovito i točno dozira vodu, bez nepotrebnog pražnjenja vode, sustav je odmah prekinut kada robot isključi da ne ostavlja višak vode. Način pranja omogućava bateriju da radi 60 minuta.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Mi Robot 2 (Roborock S55)
Boja
Crna
Wireless
pametna brzina Wi-Fi veze
Baterija
14,4V / 5200mAh litijska baterija
Dimenzije i težina
Težina: oko 3.5 kg Dimenzija: 353 x 350 x 96,5 mm
Paket
Xiaomi Mi Robot 2. generacija 1X napajanje 1x punjač 1X spremnik za vodu 1x ručnik za brisanje
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi Robot 2 (Roborock S55) robotski usisavač crni

Xiaomi Mijia Roborock S55 usisivač, automatsko čišćenje površine 2000Pa, usisavanje 2 u 1, Mopping funkcija LDS planiranja, 5200mAh baterija, crni

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: