Najprodavanije

VIOMI V3 Robotski usisivač - crni

305,13 EUR 2.299,00 Kn
s PDV-om
370386

Pametni robotski usisavač, LDS laser, SLAM algoritam, AI Dynamic Paht, usisna snaga 2600Pa, Silver-Copper HEPA filter, mogućnost pohrana 5 mapa, 7 rasporeda čišćenja, baterija od 4900mAh

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

VIOMI V3 Robotski usisivač - crni

Nakon izuzetnog uspjeha modela Viomi V2 i Viomi V2 Pro, predstavljamo još sofisticiraniju treću generaciju ponajboljih robotskih usisavača - Viomi V3. Kao što se i očekivalo, nova generacija donosi poboljšanja u odnosu na svoje prethodnike, koji su također postavili visoke standarde, te je V3 dizajniran za još višu razinu u pogledu kvalitete, učinkovitosti i performansi.

Novi Viomi dizajniran je u elegantnoj crnoj boji metalik sjaja promjera 35 cm i visine 9,45 cm, pa će lako prolaziti čak i ispod namještaja s niskim nogama. Slično kao i na prethodnim generacijama, gornja strana V3 dizajnirana je s okruglim gumbom za uključivanje i odabir funkcije čišćenja te ispupčenjem u kojem se nalazi LDS laserski senzor, koji će zahvaljujući okretnoj glavi skenirati prostor kroz 360 stupnjeva i stvoriti točnu i cjelovitu kartu vašeg doma u stvarnom vremenu. Donja strana novog V3 opremljena je senzorima koji sprečavaju da vaš usisavač padne s ruba stepenica ili prevrne kakav vrijedan predmet u vašem domu. Sveukupno, V3 ima 12 različitih senzora koji će se pobrinuti za njegov optimalan rad i nesmetano kretanje po sobi.

Najočitije poboljšanje novog usisavača je izuzetno povećana usisna snaga - čak 2600Pa i time ga svrstava u sam vrh najsnažnijih robotskih usisavača na tržištu - za usporedbu, usisna snaga ostalih robotskih usisavača kreće se između 2000 i 2100Pa. Osim snage usisavanja, novi Viomi V3 ima i nadograđeni navigacijski algoritam, pa će uz „S“ ili „Y“ stil čišćenja, poboljšani algoritam SLAM i dodanu AI Dynamic Path funkciju, lako odrediti kako brzo očistiti željeno područje bez preskakanja ikakvih čestica nečistoće, postižući čak 30% veću učinkovitost.

Novi model nudi vam tri načina čišćenja (suho, mokro i kombinirano), prilikom skeniranja soba omogućit će vam spremanje do 5 aktivnih karata koje se mogu koristiti na različitim katovima te mogućnost odabira do 7 različitih rasporeda čišćenja. Zahvaljujući japanskim gumama KOSEN-NBR otpornim na habanje i dizajnu koji pruža izvrsnu sposobnost penjanja, vaš novi usisavač moći će se nositi s preprekama do visine od 2 cm i bez problema prolaziti tepisima. Nadogradnja na području čišćenja očituje se u sustavu pranja koji se može pohvaliti novim MEWP "Micro Precision Electric Control" čipom, pa se možemo oprostiti od neželjenog istjecanja vode jer se dotok vode automatski zaustavlja kada usisavač prestane raditi. Serija V3 također je opremljena trostupanjskim elektronskim upravljanjem i doziranjem vode, a odlikuju ga velik - 550 ml spremnik za vodu i velik spremnik za skupljanje prašine i druge prljavštine.

Inovativno su dodani novi Silver Copper Ion HEPA filter i namjenska krpa za sterilizaciju, tako da će ukloniti neželjene bakterije u vašem domu zahvaljujući bakreno-srebrnim ionima tijekom čišćenja. Ova metoda dezinfekcije zabilježena je kao izuzetno učinkovita jer se koristi u većini vodovodnih sustava, bazena, i sl.

Viomi V3 koristi i dobro poznatu pametnu aplikaciju Viomi Robot, a podržan je i u aplikaciji Mi Home koja će vam pružiti niz naprednih usluga: pregled skeniranog tlocrta vašeg doma, imenovanje soba, odabir rasporeda...

S obzirom na iznimno jaki kapacitet usisne snage, njegova snažna baterija od 4900mAh omogućiti će autonomiju oko 150 minuta usisavanja ili do 250 četvornih metara čiste površine. Poput svojih prethodnih modela, važno je napomenuti, kako je Viomi V3 također opremljen funkcijom da automatski se vraća u svoju stanicu za punjenje u slučaju ispražnjene baterije.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
VIOMI
Model
V3
Boja
Crna
Snaga
2600Pa usisne snage
Baterija
4900mAh
Jamstvo
2 godine (1 na bateriju)

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: