Yeelight GU10 pametna žarulja u boji

Referenca: 000543

Cijena
129,00 Kn
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
135,45 Kn
s PDV-om

16 milijuna boja, 4.5W, upravljanje Yeelight aplikacijom, podržava Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Overwolf, Razer Chroma

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Yeelight GU10 pametna žarulja (u boji)

Pametna žarulja nove generacije - Yeelight GU10 opremljena je vrhunskom integracijom 16 milijuna boja uz optimizirano elektroničko miješanje svjetlosti kako biste stvorili jedinstveni ugođaj svjetlosnog ambijenta. Jednostavana je za upotrebu i energetski učinkovita a uz aplikaciju jednostavno možete prilagoditi boju, svjetlinu i temperaturu svjetlosti.

Ako ste ljubitelj računalnih igara - Yeelight GU10 ima nešto i za vas! Žarulja je kompatibilna s igraćim platformama Razer Chroma i Overwolf, tako da ćete osvjetljenje prilagoditi samom ritmu igre i uživajti u nevjerojatnim svjetlosnim efektima!

Unatoč brojnim funkcijama i mogućnosti prilagodbe, jednostavna je za korištenje. Nakon što je montirate u grlo, spojite se na Wi-Fi i pridodajte je u aplikaciju Yeelight. Također, možete je upariti i s Google Assistantom, Samsung SmartThings i Amazon Alexom pa ga njome možete upravljati glasom ili pametnim telefonom.

Uz kut distribucije svjetlosti žarulje od 36°, jednostavno možete postaviti više žarulja kako biste postavili optimalno osvjetljenje čitave prostorije. Također, ne morate pojedinačno namještati sve postavke žarulja u aplikaciji već ih možete grupirati kako biste ih istodobno kontrolirali. 

GU10 je izuzetno ekonomična i ekološki prihvativa žarulja s maksimalnom snagom od 4.5W, koja u stanju pripravnosti troši samo 0.4W.

Podaci

Brand
YEELIGHT
Model
YLDP004-A1
Paket
1x Yeelight GU10 pametna žarulja (u boji)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Yeelight GU10 pametna žarulja u boji

16 milijuna boja, 4.5W, upravljanje Yeelight aplikacijom, podržava Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Overwolf, Razer Chroma

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: