Najprodavanije

Yeelight GU10 pametna žarulja u boji

17,12 EUR
s PDV-om
000543

16 milijuna boja, 4.5W, upravljanje Yeelight aplikacijom, podržava Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Overwolf, Razer Chroma

Količina

Yeelight GU10 pametna žarulja (u boji)

Pametna žarulja nove generacije - Yeelight GU10 opremljena je vrhunskom integracijom 16 milijuna boja uz optimizirano elektroničko miješanje svjetlosti kako biste stvorili jedinstveni ugođaj svjetlosnog ambijenta. Jednostavana je za upotrebu i energetski učinkovita a uz aplikaciju jednostavno možete prilagoditi boju, svjetlinu i temperaturu svjetlosti.

Ako ste ljubitelj računalnih igara - Yeelight GU10 ima nešto i za vas! Žarulja je kompatibilna s igraćim platformama Razer Chroma i Overwolf, tako da ćete osvjetljenje prilagoditi samom ritmu igre i uživajti u nevjerojatnim svjetlosnim efektima!

Unatoč brojnim funkcijama i mogućnosti prilagodbe, jednostavna je za korištenje. Nakon što je montirate u grlo, spojite se na Wi-Fi i pridodajte je u aplikaciju Yeelight. Također, možete je upariti i s Google Assistantom, Samsung SmartThings i Amazon Alexom pa ga njome možete upravljati glasom ili pametnim telefonom.

Uz kut distribucije svjetlosti žarulje od 36°, jednostavno možete postaviti više žarulja kako biste postavili optimalno osvjetljenje čitave prostorije. Također, ne morate pojedinačno namještati sve postavke žarulja u aplikaciji već ih možete grupirati kako biste ih istodobno kontrolirali. 

GU10 je izuzetno ekonomična i ekološki prihvativa žarulja s maksimalnom snagom od 4.5W, koja u stanju pripravnosti troši samo 0.4W.

Brand
YEELIGHT
Model
YLDP004-A1
Paket
1x Yeelight GU10 pametna žarulja (u boji)

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: