Najprodavanije

Yeelight Plug-in Noćna Svjetiljka

9,16 EUR
s PDV-om
000354

LED noćna svjetiljka, senzor svjetlosti, mogućnost automatskog uključivanja i isključivanja

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Yeelight Plug-in Nightlight

Yeelight LED Plug-in noćna svjetiljka posebno je dizajnirana kako bi pružila pozadinsko osvjetljenje temperature boje 2500K koje vas neće omesti u spavanju. Također, kako biste bili bez brige, automatski se uključuje i isključuje!

Zbog jednostavnog bijelog dizajna, svjetiljka će se jednostavno uklopitibilo kojem stilu dizajna prostora i može se postaviti na mnoga mjesta, poput spavaće sobe, dječje sobe, hodnika i garaže.


Energetska učinkovitost, trajnost i fleksibilnost glavne su značajke ove simpatične noćne svjetiljke. U AUTO načinu rada, ugrađeni senzor svjetla mjeri svjetlinu ambijentalnog svjetla i automatski uključuje noćno svjetlo kad padne mrak (na manje od 2 ± 1 lx), te se radi uštede energije  automatski isključuje čim detektira svjetlost (na više od 13 ± 3 lx). Naravno, svjetiljku možete paliti ili gasiti i ručno.


Nazivna snaga je samo 0,5 W, što je posebno energetski učinkovito. Uz to, visokokvalitetne LED diode jamče trajan i dugotrajan životni vijek.

Yeelight Plug-in svjetiljka se spaja na utičnicu. Utikač se može odvojiti kako bi se po potrebi moglo koristiti s više nastavaka i s drugim vrstama utikača, što može biti korisno prilikom putovanja.

Brand
YEELIGHT
Model
YLYD11YL
Materijal kućišta
ABS + Metal
Funkcije
Senzor svjetlosti, mogućnost automatskog uključivanja i isključivanja
Dimenzije i težina
7 x 7 x 4 cm, 0.2 kg
Paket
1x Yeelight Plug-in svjetiljka
Jamstvo
1 godina

Posebne reference