Najprodavanije

YESOUL M1 - magnetski sobni bicikl - bijeli

305,13 EUR 2.299,00 Kn
s PDV-om
000651

pametan sobni magnetni bicikl, stalak od 19-5 inča, sustav magnetskog otpora, remenski pogon, čelična konstrukcija, dizajn u obliku slova H, nosivost do 100 kg, pametna aplikacija Yesoul Sports, težina 33 kg

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

YESOUL M1 - magnetski sobni bicikl - bijeli

Sport je bitna komponenta zdravog načina života, a zamislite da kod kuće možete imati svoju teretanu. U tu svrhu YESOUL predstavlja Spinning Bike M1 – pametni sobni bicikl koji će vam pomoći da ojačate mišiće nogu, kukova, stražnjice, ruku i ramena, a također će vam pomoći da eliminirate višak masnoće s bedara i neželjene obloge trbuha.

Unatoč svojoj težini od 33 kilograma, pametni sobni bicikl zauzima vrlo malo prostora (0,5 m2), a sa svojim dimenzijama od 1000 x 510 x 1250 mm nudi brz i udoban sustav preklapanja. Njegov dizajn u obliku slova H pruža visoku stabilnost, a čelična konstrukcija osigurava da lako može izdržati korisnikovo opterećenje do 100 kg. Dodatnu vrijednost imaju i mali transportni kotačići na prednjoj strani okvira koji vam omogućuju jednostavno kretanje po kući/stanu/uredu, lagano ga podižući i vukući za sobom do mjesta gdje želite trenirati.

Yesoul M1 je opremljen stalkom od 19-5 inča za vaš pametni telefon ili tablet, pa će vam uz pomoć instalirane mobilne aplikacije Yesoul Sports omogućiti pregled savjeta profesionalnih trenera, kao i pristup informacijama o vašoj kondiciji. puls u stvarnom vremenu, potrošene kalorije, prijeđena udaljenost, vrijeme, izdržljivost, tempo itd. Sam bicikl je dizajniran s visokokvalitetnim komponentama, uključujući pogon remena i magnetski otporni sustav, koji ne osigurava fizičko trenje s biciklom. Glatko i tiho korištenje, što uređaj čini idealnim za učinkovit trening kod kuće. Bicikl simulira prirodne pokrete pedaliranja i nudi vam dva smjera vježbanja (naprijed i natrag), a također možete prilagoditi njegov intenzitet (100 koraka) prema svom fizičkom stanju s time da je opremljen udobnim pedalama sa širokom platformom i stabilnim prednjim dijelom.

Yesoul podržava mnoge pametne značajke i nudi vam nove vježbe i učinkovite metode trošenja kalorija svaki dan (ukupno do 2000 vježbi). Savjeti tijekom vježbanja također su vizualno prikazani na ekranu, omogućujući korisnicima da jednostavno upravljaju načinom rada i, ako je potrebno, sami mijenjaju vježbe u skladu s tim.

Preporuča se za korisnike od 150-188cm radi optimalnog rada bicikla. Držač tableta je za tablete širine ≤260mm!

YESOUL M1 sobni bicikl YESOUL proizvodnje, dio je Xiaomi Youpin sustava.

Brand
YESOUL
Model
M1 YS-002
Boja
Bijela
Materijal kućišta
Aluminijska legura
Dimenzije i težina
Dimenzije: 100 cm x 51 cm x 125 cm; Težina: 33 kg; Veličina pedale: 10,3 cm x 7,5 cm
Paket
1 x okvir za sobni bicikl, 1 x nosač za tablet, 1 x cijevni rukohvati, 1 x cijev za prednju i stražnju nogu, 1 x lijeva pedala i desna pedala, 1 x držač za bocu vode, 1 x Naslon za ruke, 1 x Polica za alat
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: