Najprodavanije

YESOUL R40S sklopiva sprava za veslanje

699,00 EUR
s PDV-om
001088

sklopiv dizajn, realistična simulacija veslanja, hidrodinamički otpor, visokokvalitetni dizajn i vrhunska izrada, spremnik za vodu od 18 l, 3D ergonomsko mekano sjedalo

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

YESOUL R40S sklopiva sprava za veslanje

Yesoul R40S sklopiva sprava za veslanje kombinira visokokvalitetni dizajn i vrhunsku izradu! Radi na principu hidrodinamičkog otpora, omogućujući vam da vlastitom snagom regulirate razinu otpora. Dakle, što je polikarbonatni spremnik za vodu od 18 l više napunjen i što brže veslate, otpor će biti jači. Uz ovu spravu za veslanje poboljšati ćete svoju kondiciju i koordinaciju, a ujedno ojačati mišiće na leđima, nogama i trbuhu, čime će postati neizostavan alat za vježbanje u vašem domu!


Sprava je dizajnirana sa 16 lopatica koje omogućuju ravnomjerniji otpor uz  tihi prijenos sile. Također, za maksimalnu udobnost tijekom vježbanja, sprava je dizajnirana s 3D ergonomskim i mekanim sjedalom, teleskopskim podesivim "pedalama" koje su prikladne za osobe s različitim veličinama stopala, metalnim nosačem za stabilan i lakši pregled bilo kojeg sadržaja na vašem pametnom telefonu/tabletu. Naravno, tu su i klizni kotačići koji vam omogućuju jednostavno pomicanje sprave, tako da možete vježbati bilo gdje i bilo kada.

Zahvaljujući patentiranom sustavu preklapanja i kompaktnim dimenzijama od 51,8x78x109,5 cm, Yesoul R40S lako se može sklopiti i spremiti kada vam više ne treba.

Brand
Yesoul
Model
R40S
Boja
svijetla boja drveta
Funkcije
realistična simulacija veslanja uz hidrodinamički otpor
Dimenzije i težina
Težina 33kg/ paket 40kg, Dimenzije: 518*780*1095mm (sklopljena)
Paket
1x Yesoul R40S
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

1 proizvoda u istoj kategoriji: