OVO SMO MI

Tvrtka Smartus d.o.o je web trgovina gdje možete kupiti mobitele, tablete, dodatne opreme za svoje uređaje i slično, a koja svojim poslovanjem je usmjerena na potrebe kupaca te želi svojom kvalietom pružanja usluge otvoriti vrata svakome te zadovoljiti potrebe i želje korisnika.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvome mjestu te sa svojim stručnim timom dajemo kvalietu usluge kod kupovine, online plaćanja, te kvalitetnu podršku u svakom trenutku.

Kako smo i naveli prethodno, želja nam je pružiti najbolju moguću ponudu te se baziramo na kinenskim proizvodima koji nude odlične specifikacije, kvalitetu te pristupačnu cijenu za kupca a time da budete zadovoljni onime što ste kupili u našem web shopu. Od mobilnih uređaja pa do dodatne opreme te za pomoć Vama u kući izabrali smo najbolje sadržaje proizvoda od brendova koji pružaju i više od očekivanog.

Mi smo prvi i pravi izbor za Vas i to možemo dokazati raznovrsnim izborom te najnovijim asortimanom.

Od poznatih brandova uvijek biramo one najkvalitetnije i provjerene, tako da ćete kod nas naći XIAOMI, AMAZFIT, NUBIA, BLACKVIEW, TECLAST, CHUWI te mnoge druge.

Kako naruciti na smartus.hr web shop

Ono što garantiramo sa naše strane je :

- jamstvo na naručeni uređaj

- veliki izbor mobitela, tableta, pametnih satova, smart home uređaja, gadget/a...

- besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn , za narudžbe ispod 500kn trošak dostave iznosi 30 kn

- brza i sigurna isporuka

- mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Otvoreni smo za sve upite i komentare. Slobodno nam se javite na prodaja@smartus.hr. 

Više informacija o kupnji potražite u Uvjetima prodaje.