TKO SMO MI

Smartus.hr je web trgovina gdje možete kupiti štapne i ručne usisivače, robotske usisavače, električne romobile, uređaje vezane uz pametan dom, dodatnu opremu i slično, koja je svojim poslovanjem usmjerena na potrebe kupaca te svojom kvalietom pružanja usluge želi otvoriti vrata svakome te zadovoljiti potrebe i želje korisnika.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvome mjestu. Svojim stručnim timom doprinosimo kvaliteti pružanja usluge prilikom kupovine i online plaćanja te kvaliteti podrške u svakom trenutku.

Kako smo prethodno naveli, želja nam je pružiti najbolju moguću ponudu te se pretežito baziramo na kineskim proizvodima, većinom XIAOMI ekosustava, ali i ostale provjerene brendove koji nude odlične specifikacije, kvalitetu i pristupačnu cijenu za kupca s ciljem da ste u konačnici zadovoljni onime što ste kupili u našem web shopu. Od mobilnih uređaja, sve do dodatne opreme ili uređaja za pomoć u kućim djelatnostima, izabrali smo najbolje sadržaje proizvoda od brendova koji pružaju i više od očekivanog.

Mi smo prvi i pravi izbor za Vas i to možemo dokazati raznovrsnim izborom te najnovijim asortimanom.

Od poznatih kineskih brandova uvijek biramo one najkvalitetnije i provjerene, tako da ćete kod nas pronaći renomirane proizvođače XIAOMI, ROBOROCK, AMAZFIT, NINEBOT SEGWAY, VIOMI, 360 Smart Life te mnoge druge.

Ono što garantiramo sa naše strane je :

- jamstvo na naručeni uređaj

- veliki izbor mobitela, tableta, pametnih satova, smart home uređaja, gadget/a...

- dostava se naplaćuje 30kn (3.98€) za sve narudžbe čiji je iznos manji od 1000kn (132.72€). Dostava se vrši dostavnom službom GLS ili ovisno o veličini paketa putem HP.

- brza i sigurna isporuka

- mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Otvoreni smo za sve upite i komentare. Slobodno nam se javite na prodaja@smartus.hr. 

Više informacija o kupnji potražite u Uvjetima prodaje.