TKO SMO MI

Smartus.hr je web trgovina gdje možete kupiti mobitele, robotske usisavače, električne romobile, uređaje vezane uz pametan dom, dodatnu opremu i slično, koja je svojim poslovanjem usmjerena na potrebe kupaca te svojom kvalietom pružanja usluge želi otvoriti vrata svakome te zadovoljiti potrebe i želje korisnika.

Zadovoljstvo kupaca nam je na prvome mjestu. Svojim stručnim timom doprinosimo kvaliteti pružanja usluge prilikom kupovine i online plaćanja te kvaliteti podrške u svakom trenutku.

Kako smo prethodno naveli, želja nam je pružiti najbolju moguću ponudu te se pretežito baziramo na kineskim proizvodima, većinom XIAOMI ekosustava, ali i ostale provjerene brendove koji nude odlične specifikacije, kvalitetu i pristupačnu cijenu za kupca s ciljem da ste u konačnici zadovoljni onime što ste kupili u našem web shopu. Od mobilnih uređaja, sve do dodatne opreme ili uređaja za pomoć u kućim djelatnostima, izabrali smo najbolje sadržaje proizvoda od brendova koji pružaju i više od očekivanog.

Mi smo prvi i pravi izbor za Vas i to možemo dokazati raznovrsnim izborom te najnovijim asortimanom.

Od poznatih kineskih brandova uvijek biramo one najkvalitetnije i provjerene, tako da ćete kod nas pronaći renomirane proizvođače XIAOMI, ROBOROCK, AMAZFIT, NINEBOT SEGWAY, VIOMI, 360 Smart Life te mnoge druge.

Kako naruciti na smartus.hr web shop

Ono što garantiramo sa naše strane je :

- jamstvo na naručeni uređaj

- veliki izbor mobitela, tableta, pametnih satova, smart home uređaja, gadget/a...

- dostava se naplaćuje 30kn (3.98€) za sve narudžbe čiji je iznos manji od 500kn (66.36€). Dostava se vrši dostavnom službom GLS.

- brza i sigurna isporuka

- mogućnost povrata robe u roku od 14 dana

Otvoreni smo za sve upite i komentare. Slobodno nam se javite na prodaja@smartus.hr. 

Više informacija o kupnji potražite u Uvjetima prodaje.