Sve za bezbrižno kampiranje - Aerogogo i HOTO!

Sve za bezbrižno kampiranje - Aerogogo i HOTO!

Želite kampirati i sačuvati udobnost? Postavljanje klasičnog šatora može trajati predugo, pogotovo za vrijeme kiše ili pri korištenju šatora sa slabim potpornim gredama. 


Novi samonapuhujući Aerogogo šator otklonit će sve te probleme! Jednostavno pritisnite gumb i šator će se u potpunosti sam napuhati te vas zaštititi od kiše i UV zraka. Uz priloženu torbicu jednostavno ćete ga prenijeti kamo god išli!

Ako to nije dovoljno i želite biti još komotniji, to će Vam omogućiti Aerogogo samonapuhujuća fotelja! Iznimno je lagana i sklopiva do veličine ruksaka te će se za 2 minute samostalno napuhati. Možete ju koristiti na travnatim površinama, plažama, drvu, mramoru i pločicama, a njena navlaka se može prati u perilici rublja!

Za mračne noći pod zvijezdama, odaberite snažnu svjetiljku na koju možete računati! Nova HOTO Lite svjetiljka jednako je učinkovita kao svjetiljka i stolna lampa (koristeći priloženi difuzor). Zadivit će Vas njena multifunkcionalnost - ima 5 različitih načina rada te kuku koju možete objesiti o šator ili vrećicu, a njena svjetlost doseže udaljenost do čak 200 m.

Pronađite navedene proizvode i još mnogo toga na Smartus.hr! Čekamo Vas!