STIŽE NOVI XIAOMI 4 PRO!

STIŽE NOVI XIAOMI 4 PRO!

Novi Xiaomi 4 Pro električni romobil snažniji je i udobniji nego ikad! Jednostavan je za vožnju i impresivan po performansama, lako se prenosi i super je za sve vrste vožnje - one rekreativne ili svakodnevne!

Sa autonomijom od čak 55 km*, maksimalnom brzinom od 25 km/h i nazivnom snagom motora: 350W (max snaga 700W), 4 Pro će Vam omogućiti ugodnu i sigurnu vožnju. Spomenimo da savladava nagibe čak i do 20% te je sistem kočenja poboljšan disk kočnicama.

Očekuje Vas potpuno novo iskustvo uz čak devet poboljšanja performansi! Novi 4 Pro je veći, lakše se skladišti, ima veće DuraGel gume s gelom za samozatvaranje te bolju učinkovitost pretvorbe energije kako bi Vaša vožnja bila što glađa, ugodnija i prilagođenija Vašim potrebama.

Punjenje Vašeg električnog romobila nikad nije bilo lakše uz magnetizirani priključak za punjenje i detaljno praćenje stanja baterije putem Xiaomi Home aplikacije! 

Također, uz unaprijeđenu visoku svjetlinu novog prednjeg svjetla, automatsko uključivanje i treptanje stražnjeg svjetla te dodane reflektore osjećat ćete se još sigurnije pri noćnoj vožnji.

Pročitajte više o našem novom Xiaomi 4 Pro na našoj web trgovini Smartus.hr!