NOVO - ARTILLERY 3D PRINTERI!

NOVO - ARTILLERY 3D PRINTERI!

Među ovim 3D printerima svatko će pronaći nešto za sebe - i početnici i iskusni korisnici!

Započnimo s Artillery Hornet 3D pisačem. On dolazi 95% sastavljen tako da se ne morate brinuti o dugotrajnom postavljanju i spajanju dijelova. Savršen je za početnike zbog svog jednostavnog dizajna, prekidača s jednom tipkom i radne površine od 220x220x250 mm, a svojim atraktivnim dizajnom inspiriranim sportskim vozilima ističe se od ostalih 3D pisača. Također ima jednostavni integrirani kabel koji spaja sve energetske i signalne kabele u jedan, ventilatore za hlađenje, titanski ekstruder koji brzo topi filament te podesivi držač filamenta koji minimizira njihanje. Obrnuta Z-os s patentiranom Z-spojnicom osigurava da svaki ispis bude gladak i učinkovit, dok 32-bitna matična ploča osigurava tihi ispis.

Ukoliko ste napredniji korisnik 3D pisača, potražite naš Artillery Genius Pro

Njegova AC toplinska podloga zagrijava se do 120°C za samo 3 minute, dok platforma od kaljenog stakla omogućava prijanjanje i otpuštanje ispisa bez savijanja. Novi sinkronizirani dvostruki pogon Z-osi i radna površina od 220x220x250 mm osiguravaju učinkovit rad, dok tihi način rada i izmjenjivi koračni driver raspršuju manje topline i štede energiju. Artillery Genius Pro  otkriva istrošenost filamenta i nestanak struje nakon čega ponovno nesmetano nastavlja svoj rad, a njime možete jednostavno upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir.

Za korisnike koji žele veći radni volumen i brže grijanje podloge, tu je Artillery Sidewinder X2

Njegov radni volumen od čak 300x300x400 mm, AC toplinska podloga koja se zagrije do 110°C za samo 2 minute te impresivna brzina ispisa od 150 mm/s garantiraju učinkovit i brz rad! Radna podloga se automatski nivelira, dok njegova radna ploča od kaljenog stakla omogućava gladak ispis i prianjanje i otpuštanje predmeta bez savijanja. Sidewinder X2 ima koračni pogon koji mu omogućava tihi rad, a ima i mogućnost otkrivanja istrošenosti filamenta i nestanka struje nakon čega ponovno nastavlja ispis gdje je prethodno stao. Jednostavno upravljajte svojim Sidewinder-om putem zaslona osjetljivog na dodir i brzo započnite s radom jer Vam dolazi 95% unaprijed sastavljen!

Pronađite navedene 3D pisače i mnogo više na našoj web trgovini Smartus.hr!

Svi komentari

Leave a Reply