DOSTAVA

Način dostave:

Smartus d.o.o.  usluge dostave obavlja na području cijele Republike Hrvatske u suradnji sa dostavnom službam GLS. Svi proizvodi će biti uredno zapakirani da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Tracking (praćenje) dostave možete pratiti na stranicama dostavne službe, prema kodu koji dobijete nakon što robu pošaljemo. Bit cete obavjesteni putem SMS-a na dan kada je predviđena dostava te na sami dan isporuke paketa istim putem ili će Vas dostavljač kontaktirati pozivom na broj koji ste ostavili prilikom kupnje proizvoda. Dostavna služba ne radi subotu, nedjelju i praznike.

Cijena dostave:

Cijena dostave naznačena je prilikom kupnje artikla. Dostava je besplatna od određene vrijednosti robe.

Ako je vrijednost robe manja od 500 kuna, cijena dostave je 30kn, ako je veća od 500 kuna dostava je besplatna. Ako je moguća, dostava na malim i udaljenim otocima naplaćuje se 100 kuna.

Rok dostave:

Ponosimo se brzim i pouzdanim slanjem narudžbi, stoga je najčešće vrijeme dostave 24-48 sati od obrade narudžbe ili dana vidljive uplate (neradnim danima se ne vrši dostava) ali zbog određenih okolnosti rok dostave može biti 1-3 radna dana kako slijedi u narednoj točki.

Dakle, sukladno Uvjetima prodaje, proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi biti će isporučeni Kupcu u roku od jednog do tri (1-3) radna dana od obrade narudžbe, (izuzev otoka, ovisno o najčešće zasebnom voznom redu), pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate. Prilikom obrade pošiljke, obavijest o statusu njegove pošiljke Kupac dobiva na e-mail.

Ukoliko su prisutni nedostaci, molimo da nas obavijestite što je ranije moguće kako bismo reklamaciju mogli uvažiti sukladno Uvjetima prodaje.

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi i sl.) Prodavatelj ne preuzima odgovornost na „prvi rizik".

Ukoliko se dogodi da iz nekog razloga, proizvod ne može biti isporučen u roku od 24-48 sati, Kupac će biti obaviješten o datumu isporuke na način da će pisati u opisu proizvoda na samoj stranici.

Molimo da pripazite na prednarudžbe (proizvode koje je moguće prednaručiti), njihova dostava slijedi tek od datuma označenog kao datuma otpreme. Datum je jasno istaknut i naznačen u opisu samog proizvoda.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas e-mailom obavijestite što je prije moguće!