DOSTAVA

Način dostave:

Smartus d.o.o.  usluge dostave obavlja na području cijele Republike Hrvatske u suradnji sa dostavnim službam GLS. Svi proizvodi će biti uredno zapakirani da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Tracking dostave možete pratiti na stranicama dostavne službe, prema kodu koji dobijete nakon što robu pošaljemo. Bit cete obavjesteni putem SMS-a na dan kada je predviđena dostava te na sami dan isporuke paketa istim putem ili će Vas dostavljač kontaktirati pozivom na broj koji ste ostavili prilikom kupnje proizvoda. Dostavna služba ne radi subotu i nedjelju, te praznike.

Cijena dostave:

Dostava je besplatna od određene vrijednosti robe. Cijena dostave piše prilikom kupnje artikla.

Ako je vrijednost robe manja od 500 kuna,cijena dostave je 30kn , ako je veća od 500 kuna dostava je besplatna. 

Rok dostave:

Kupcu se roba dostavlja prema prethodnom dogovoru. Najčešći rok dostave je 24-48 sati od dana vidljive uplate ili autorizacije kreditne kartice. Ako narudžba stigne do 12h, te ako se radi o većim mjestima isporuka je slijedeći radni dan ili radni dan poslije, ovisno o planu dostave službe GLS. Za otoke i manja mjesta rok isporuke je nešto duži, prema rasporedu dostave GLS, (ovisno o mjestu dostave). Kada Kupac primi paket, treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača.

Ukoliko su prisutni nedostaci, molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, u roku 48 sati od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! 

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi i sl.) Prodavatelj ne preuzima odgovornost na „prvi rizik".

Ukoliko se dogodi da iz nekog razloga, proizvod ne može biti isporučen u roku od 24-48 sati, Kupac će biti obaviješten o datumu isporuke na način da će pisati u opisu proizvoda na samoj stranici.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom!