Opremite se za hobi i DIY projekte uz HOTO!

Opremite se za hobi i DIY projekte uz HOTO!

Kućni popravci, DIY projekti, bavljenje hobijem - nikad lakše!

Novi HOTO odvijači, bušilica, pištolj za ljepilo i laserski mjerač udaljenosti pomoći će Vam u tome!

Uz elegantni HOTO 12V odvijač i bušilicu u jednom dobiti ćete alat koji radi sve! Litijska baterija velikog kapaciteta i snažan motor bez problema će Vam pomoći obaviti razne vrste popravaka!

Želite li pak samo odvijač, odaberite naš HOTO bežični odvijač koji je savršen za rad jednom rukom. Njegov ergonomski dizajn s površinom otpornom na klizanje čini sastavljanje/popravljanje/hobi i DIY projekte iznimno jednostavnima.

Zanima li Vas nešto kompaktnije, odaberite HOTO 3.6V! Pružiti će Vas savršen omjer snage, učinkovitosti i povoljne cijene!

Ukoliko tražite set odvijača s nastavcima, potražite naš HOTO električni set! Moderni i kompaktni paket s anodiziranim i izbrušenim nastavcima i preciznim odvijačem odličan je za on-the-go popravke!

Oslobodite se dosadnih mjerača i povećajte točnost svog mjerenja uz naš HOTO laserski mjerač udaljenosti koji omogućava preciznost mjerenja do 3 decimale te integraciju svih mjernih podataka na Vaš pametni telefon!

Ako Vam je dosta pištolja za ljepilo koja se pregrijavaju, prekomjerno ispuštaju ljepilo ili pregorijevaju, HOTO Lithium Glue Gun je savršen izbor za Vas! Lagan je, jednostavan za korištenje te se brzo zagrijava!

Sve navedeno i puno više pronađite na Smartus.hr! Brza dostava i super cijene Vas očekuju!