Najprodavanije

HOTO pištolj za ljepljenje

32,99 EUR
s PDV-om
000932

Dizajn protiv opeklina, tanak protok ljepila od 1 mm, početno vrijeme zagrijavanja 30 sekundi, inteligentna kontrola temperature i zaštita, automatsko isključivanje nakon neaktivnosti u trajanju od 3 minute, 2000mAh litijska baterija, USB-C priključak za punjenje, 10 komada ekološki prihvatljivih štapića ljepila

Količina

Slični Proizvodi

HOTO litijski pištolj za vruće ljepilo

HOTO Lithium Glue Gun toliko je lagan i jednostavan za korištenje da ga možete koristiti bilo gdje! S težinom od samo 195 g, ovo je lagano prenosiv alat koji se brzo zagrijava! Jednostavnim pritiskom tipke uključite pištolj. Kada indikator zatreperi kontinuirano, tada je uređaj spreman. Dizajniran s dobro uravnoteženom strukturom, stoji okomito bez ikakve dodatne potpore što ga čini sigurnim i praktičnim za postavljanje bilo gdje!

HOTO pištolj dvostruko je izoliran ekološkim silikonom koji štiti od opekotina, a nakon isključivanja ga lako zatvorite sigurnosnim poklopcem otpornim na toplinu! Uz HOTO pištolj možete zaboraviti na paru koju ispuštaju obični pištolji za lijepljenje i uživati u ljepljenju bez neugodnih mirisa!

HOTO dolazi s 10 smolastih štapića visoke viskoznosti dužine 125 mm koji su sigurni za korištenje i ekološki prihvatljivi. Njegovu litijsku bateriju velikog kapaciteta od 2000 mAh možete napuniti putem USB-C priključka, a kada je potpuno napunjen može doseći čak 100 m kontinuiranog protoka ljepila!

Izbjegnite prekomjerno topljenje ljepila, pregorijevanje i pregrijavanje - HOTO regulira temperaturu grijanja s ugrađenim inteligentnim kontrolnim čipom.

 

Brand
HOTO
Model
QWRJQ001
Boja
Siva
Baterija
2000mAh 4V, nazivni napon: 5V-1A, vrijeme punjenja: 120min-180min, vrijeme grijanja: 30s
Dimenzije i težina
Dimenzije: 135x127x35 mm, Težina: 195 g, Duljina ljepljivog uloška: 125 mm
Paket
1 X pištolj za vruće ljepilo, 1 X kabel za napajanje, 10 X patrona s ljepilom
Jamstvo
6 mjeseci

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: