Najprodavanije

  • Na sniženju!

JIMMY JV85 bežični usisivač - plavi

Ušteda 20,00 EUR
209,00 EUR
s PDV-om
372191

Nazivna snaga 500W, snaga usisavanja 185AW, horizontalni ciklon, LED zaslon, HEPA-13 filter, autonomija do 60min*, ergonomski dizajn

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 229 EUR

Količina

JIMMY JV85 bežični usisivač - plavi

Fantastičan bežični usisavač Jimmy JV85 je osnovna verzija usisavača Jimmy JV85 Pro, savršen za čišćenje svih površina Vašeg doma. Inovativan je i snažan bežični usisavač, opremljen digitalnim motorom bez četkica snage 500 W, koji mu omogućuje usisnu snagu od 185 AW i visoku učinkovitost usisavanja na svim vrstama površina, što osigurava cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje cijele kuće.

Patentirani sustav za filtriranje ciklona "Horizontal Cyclone" povećava brzinu cirkulacije zraka i uklanja prepreke, povećava učinkovitost filtracije i produžava vijek trajanja usisavača. Opremljen je HEPA-13 filterom, koji hvata i najmanje čestice do 0,3 mikrona.

Uz ove iznimne tehničke značajke, moderan i ergonomski dizajn i praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog držanja tijekom uporabe. Ugrađeni LED zaslon pruža sve informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što olakšava organizaciju čišćenja. Uključena litijska baterija velikog kapaciteta 2500 mAh osigurava dugu autonomiju usisavanja do 60 minuta.*  Ovisno o načinu rada kojeg koristite, JV85 će pružiti autonomiju do 12 minuta u MAX načinu rada, 25 minuta u Turbo i 45 minuta u ECO načinu rada - s motoriziranom četkom. Bez motorizirane glavne četke pružiti će do 13 minuta u MAX načinu rada, 23 minuta u Turbo i 60 minuta u ECO načinu rada.

Koja je razlika između JV85 i JV85 Pro usisavača? Za razliku od svog "manjeg brata," JV85 PRO dolazi s još više snage, pokretljivosti i još više priključaka.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Boja
Plava
Vrsta zaslona
LED
Snaga
Nazivna snaga 500W, snaga usisavanja 185AW
Baterija
Autonomija s motoriziranom četkom: 45 min na ECO / 25 min na Turbo / 12 min na MAX Bez motorizirane četke: 60 min na ECO / 23 min na Turbo / 13 min na MAX
Paket
1x crijevo 1x valjkasta četka 1x četka za prašinu 1x četka za tepih 1x 2 u 1 kutna usisna mlaznica 1x 2 u 1 usisna mlaznica za tapecirani namještaj 1x adapter 1x stanica za punjenje 1 x baterija
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference