Najprodavanije

JIMMY JV85 Pro bežični usisivač - ljubičasti

289,00 EUR
s PDV-om
371162

Nazivna snaga 550W, snaga usisavanja 200AW, pregibna cijev, LED zaslon, filtar HEPA-13, autonomija do 70min*, nastavci za čišćenje u paketu

Količina

JIMMY JV85 Pro bežični usisivač - ljubičasti

JIMMY JV85 Pro trenutno je jedan od najsnažnijih i najinovativnijih bežičnih usisavača na tržištu. Snagom usisavanja od 200AW i digitalnim motorom bez četkica! Nazivne snage od 550W, pruža cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje prostora.

Patentirani sustav "Horizontal Cyclone" povećava brzinu cirkulacije zraka i uklanja moguće prepreke, povećava učinkovitost filtracije i produžava životni vijek usisavača. Opremljen HEPA-13 filtrom, može uhvatiti i najmanje čestice do 0,3 mikrona.

Uz iznimnu snagu, Xiaomi JIMMY JV85 Pro donosi i inovativnu sklopivu cijev koja nam omogućuje da s vrlo malo truda dosegnemo i najteže kutove, poput prostora ispod namještaja. Uz to, moderan i ergonomski dizajn i praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog držanja tijekom uporabe.

Priloženi nastavci za čišćenje pokrivaju sve moguće potrebe i čine Xiaomi JIMMY JV85 Pro svestranim i praktičnim bežičnim usisavačem.

Ugrađeni LED zaslon pruža sve informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što olakšava organizaciju čišćenja. Uključena litijska baterija visokih performansi SONY 8 x 2500mAh osigurava dugu autonomiju usisavanja do 70 minuta*.  Ovisno o načinu rada kojeg koristite, JV85 Pro pružiti će autonomiju do 13 minuta u MAX načinu rada, 25 minuta u Turbo i 55 minuta u ECO načinu rada - s motoriziranom četkom. Bez motorizirane glavne četke pružiti će do 15 minuta u MAX načinu rada, 30 minuta u Turbo i 70 minuta u ECO načinu rada.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
JV85
Boja
Ljubičasta
Vrsta zaslona
LED
Snaga
Nazivna snaga 550W, snaga usisavanja 200AW
Baterija
Autonomija rada s motoriziranom glavnom četkom: 13/25/55 min, Autonomija bez motorizirane glavne četke: 15/30/70 min
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference