Najprodavanije

  • Na sniženju!

JIMMY H9 Pro bežični usisivač

Ušteda 40,00 EUR
329,00 EUR
s PDV-om
442199

Jimmy H9 Pro, nazivna snaga 600W, 110 000 o/min, snaga usisavanja 200AW, sklopiva cijev, LED zaslon, HEPA H13, autonomija do 80min*, 4 načina rada, nastavci za čišćenje

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 369 EUR

Količina

JIMMY H9 Pro bežični usisivač

Jimmy H9 Pro bežični usisavač predstavlja sam vrh najnovije "H" serije Jimmy usisavača, posebno dizajniranih uz patentirani sustav čišćenja horizontalnih ciklona! Jednostavan i lagan za korištenje, opremljen je digitalnim motorom bez četkica koji radi pri 110 000 o/min. Impresivne nazivne snage od sveukupno 600 W, usisna snaga od 200 AW mu omogućuje visoku učinkovitost na svim vrstama površina! Ako želite vrhunski čiste površine unutar vašeg doma i odličan usisavač s čitavim nizom nastavaka za što jednostavnije čišćenje - H9 Pro je usisavač za Vas!

"H" serija Jimmy usisavača uvela je patentirani sustav "Horizontal Cyclone" kojim se povećava brzina cirkulacije zraka, dodatno uklanjaju moguće prepreke (začepljenja) te povećava učinkovitost filtracije, čime se u konačnici i produžava životni vijek usisavača. H9 Pro također dolazi s HEPA H13 filterom koji učinkovito skuplja 99.7% prašine i alergena te sprječava njihovo širenje po zraku.

Uz iznimnu snagu, JIMMY H9 Pro donosi i inovativnu sklopivu cijev koja omogućuje da što jednostavnije dosegnete i najteže kutove, poput prostora ispod namještaja, pored ormara i sl. Uz to, kako bi se smanjio napor prilikom čišćenja, moderan i ergonomski dizajn te praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog stava.

Ugrađeni LED zaslon pruža sve informacije o usisavaču u stvarnom vremenu: način usisavanja, status filtera i preostalu snagu baterije, a uključena litijska baterija velikog kapaciteta 3000 mAh osigurava dugu autonomiju usisavanja do 80 minuta*. Autonomija s motoriziranom četkom je cca 60 min na ECO / 25 min na Turbo / 15 min na MAX a 80/30/17 min bez motorizirane četke. Baterija se može puniti dok je priključena na usisavač ili zasebno na držaču za bateriju. Kako biste ga što jednostavnije napunili, H9 Pro dolazi s posebnim praktičnim stalkom na kojega ćete jednostavno postaviti usisavač, bez nepotrebnog bušenja zidova.

Jimmy H9 Pro u Automatskom načinu rada može prepoznati različite tipove poda i prilagoditi radnu snagu za pametnije i učinkovitije čišćenje. Ovaj usisavač ima 4 načina radaEco za čišćenje tvrdih podova, Turbo za čišćenje tepiha, Max za čišćenje uz jaču snagu i Auto za automatsko podešavanje snage. Također, kako bi savladao i zahtjevnije tepihe, uz glavnu rotacijsku četku dolazi i posebna četka za čišćenje tepiha koju možete postaviti kako biste dodatno optimizirali dubinsko čišćenje tepiha.

Glavna rotacijska četka ima promjer od 50 mm kako bi se osiguralo temeljito usisavanje prašine i čestica prljavštine, uz posebno dizajniranu strukturu koja sprječava da se kosa ili životinjske dlake prilikom čišćenja zapetljaju oko rotirajuće četke. Navedeno je posebno pogodno za kućanstva s kućnim ljubimcima!

Jimmy H9 Pro u paketu dolazi s različitim dodacima koji će znatno olakšati čak i čišćenje teško dostupnih površina (glavna električna četka za pod, električna četka za madrace, četka za tepihe, 2-u-1 četka za kutove i udubine, 2-u-1 četka za presvlake, meka četka, rastezljivo crijevo, savitljiva metalna cijev, konektor za različite kutove). Također, baterija je odvojiva i možete je napuniti na zasebnom postolju za punjenje baterije. Kako bi uvijek bio napunjen i spreman za upotrebu, jednostavno ga postavite na atraktivno postolje za punjenje koje dolazi u paketu!

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
H9 Pro
Boja
Siva / zlatna
Vrsta zaslona
LED
Snaga
nazivna snaga 600W, 110 000 o/min, snaga usisavanja 200AW
Baterija
3000 mAh; Autonomija s motoriziranom četkom: 60 min na ECO / 25 min na Turbo / 15 min na MAX; Bez motorizirane četke: 80 min na ECO / 30 min na Turbo / 17 min na MAX
Paket
1x fleksibilno crijevo 1x valjak četke 1x četka za tepihe 1x četka za prašinu 1x 2u1 kutna usisna mlaznica 1x 2u1 usisna mlaznica za presvlake 1x fleksibilno crijevo 1x fleksibilno crijevo 1x meka četka 1x adapter 1x stanica za punjenje 1x baterija
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference