Najprodavanije

  • Snižena cijena

HW9 bežični usisivač za suho i mokro čišćenje (povrat od kupca)

Ušteda 30,00 EUR
269,00 EUR
s PDV-om
001209

Bežični uspravni usisivač, nazivna snaga 300W, tehnologija dvostrukog spremnika, LED zaslon, spremnik čiste vode 400 ml, spremnik otpadne vode 400 ml.

Povrat od kupca. Kutija je otvorena, uređaj je u potpunosti ispravan i u odličnom je stanju. Na kutiji se vide lagani znakovi transporta.

Količina

Jimmy HW9 bežični usisivač za suho i mokro čišćenje (povrat od kupca)

Povrat od kupca. Kutija je otvorena, uređaj je u potpunosti ispravan i u odličnom je stanju. Na kutiji se vide lagani znakovi transporta.

Predstavljamo vam novi JIMMY HW9, bežični uspravni usisavač koji uz pomoć idealne integracije usisavanja, pranja i ribanja podova omogućuje jednostavno i temeljito čišćenje vašeg doma, pritom štedeći vaše vrijeme i energiju! 

Kompozitna četka za tvrde podove, namijenjena za usisavanje i mokro brisanje te istovremeno što brže sušenje poda, u kombinaciji s dva načina čišćenja, snažno i učinkovito čisti podove od prljavštine, dlaka, masnoće, ostataka hrane ili drugih mokrih i suhih ostataka koji se često nalaze u domovima. Ono što je posebno potrebno istaknuti je mogućnost samočišćenja u postaji - pritiskom tipke četka usisavača će se samostalno očistiti.

JIMMY HW9 donosi nam novi unaprijeđeni vodootporni motor od legure magnezija, koji je potpuno zabrtvljen i vodootporan. Snage 300W, učinkovitost usisa motora je povećana za 30%, tako da će još lakše ukloniti svu prljavštinu. Težina motora smanjena je za 35% u usporedbi s prethodnim modelom, što JIMMY HW9 čini lakim za nošenje. Visina i ručka također su optimizirani za jednostavno držanje, što osigurava lakše manevriranje i maksimalnu udobnost.

Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu, usisavač se može preklopiti za 180° tako da ravno leži na podu i na taj način omogućuje čišćenje i manje dostupnih mjesta, npr. ispod sofa, kreveta, stolica itd. Osim toga, posebni dizajn glave četke JIMMY HW9 osigurava optimalno čišćenje čak i duž zidova i teško dostupnih kutova.

Na pametnom LED zaslonu, pratiti ćete informacije u stvarnom vremenu - usisivač će prikazati preostalo vrijeme rada, način rada, podsjetnik na pogrešku i sl. relevantne informacije.

Uz ugrađeni raspršivač vode, sami ćete odlučiti i raspršiti vodu bilo kada i bilo gdje. Time je pranje poda učinkovitije i s manjom količinom vode, a pod se i brže suši nakon brisanja. Spremnik za čistu vodu JIMMY HW9 Pro ima ugrađen antibakterijski materijal s ionima srebra, koji može generirati vodu s antibakterijskim ionima srebra bez struje, što učinkovito sterilizira bakterije i omogućuje sigurnije čišćenje.

S razdvojenim velikim spremnicima za čistu i prljavu vodu velikog kapaciteta, svaki ima zapreminu 400 mL, možete neometano čistiti veće površine, a spremnik za prljavu vodu dizajniran je za odvajanje suhog otpada i tekućine, što je još praktičnije za čišćenje i sprječava začepljenje.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom. Proizvođač preporučuje korištenje isključivo destilirane ili demineralizirane vode u spremniku za vodu. Kvarovi uzrokovani kamencem nisu pokriveni jamstvom te u slučaju znakova/tragova navedenog, jamstvo neće biti važeće.

Uz proizvod preporučujemo korištenje Jimmy sredstva za pranje podova, posebno namijenjenog za ovakav tip usisavača.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
HW9
Boja
Siva
Snaga
Nazivna snaga: 300W
Napredne značajke
Zapremina spremnika za čistu vodu: 400 ml, Zapremina spremnika za otpadnu vodu: 400 ml
Baterija
7×3AH,75.6WH, Vrijeme punjenja: 4-5 sati, Autonomija: 80 min u ručnom ECO načinu rada, 30 min MAX način rada, 30 min za čišćenje tvrdih podova, 20 min za čišćenje tepiha
Paket
1x JIMMY HW9, 1x baza za punjenje, 1x četka za čišćenje, 1x otopina za čišćenje, 1x punjač
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: