Najprodavanije

  • Na sniženju!

HYPER GOGO Challenger 12 Plus (APP) električni motocikl za djecu - narančasti

Ušteda 50,00 EUR
479,00 EUR
s PDV-om
1040972

Električni dječji motor,  čelični okvir, LCD zaslon, aplikacija, litij-ionska baterija 21.9V 5.2A, 3 razine brzine (8, 12 i 15km/h), autonomija do 12km, bluetooth zvučnik, simulacija ispuha, stražnji motor 160W, svladavanje nagiba do 10°, max nosivost 65kg, vodootporan IP6.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 529 EUR

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

HYPER GOGO Challenger 12 Plus s aplikacijom - električni dječji motor, narančasti

Otprema kroz 2-3 radna dana

Challenger serija dječjih električnih motora inspirirana je vintage Chopper stilom i donosi nesvakidašnje iskustvo vožnje. Kombinacija simuliranog zvuka motora, funkcije simulacije zamagljivanja ispušnih plinova i Bluetooth zvučnik omogućuju djeci da osjete pravi užitak vožnje i urone u jedinstveni Chopper stil. Serija Challenger pruža jedinstven i uzbudljiv svijet zabave u kojem djeca mogu uživati ​​u uzbuđenju i radosti vožnje.

Mini električni motocikl opremljen je stražnjim motorom od 160 W (24V) i siguran je za vožnju. Glavna smjernica proizvođača Hypergogo je bezbrižna zabava!

Ovaj električni motocikl za djecu s ugrađenim Bluetooth zvučnikom uroniti će mališane u čaroliju glazbe, što unosi dodatnu zabavu u vožnju.

Challenger 12 Plus (APP) dolazi s funkcijom simuliranog ispuha koja djecu uranja u realističnu atmosferu vožnje! Kao da ste usred pustolovine! Ovaj uzbudljivi specijalni efekt postignut parom čini iskustvo vožnje još bogatijim.

Challenger 12 Plus također nudi personalizirani DIY dizajn - djeca mogu prilagoditi svoj motocikl zamjenom dodataka kao što su blatobrani i rezervoar za spremnik goriva. Ovaj jedinstveni dizajn potiče dječju kreativnost i praktične vještine, omogućujući im da uživaju u umjetnosti stvaranja jedinstvene vožnje.

Challenger 12 Plus ima 3 razine brzine (8km/h, 12km/h i 16km/h), što će vožnju na glatkim i ravnim cestama, kao i na zahtjevnijim stazama sa zavojima i zavijutcima, učiniti pravim užitkom i avanturom. Brzina vožnje vidljiva je na LCD ekranu.

Verzija pametne aplikacije (APP) omogućiti će vam da u svakom trenutku koristite pametne opcije mijenjajući boju svjetala, razinu brzine i glazbu te dočarajte svom djetetu nezaboravnu vožnju bez brige. Preko nje također možete pratiti trenutnu poziciju bicikla (navigacija) te dijeliti svoje fotografije s lutanja u Hypergogo zajednici.

Mini električni motocikl Challenger 12 opremljen je litij-ionskom baterijom od 21.9V 5,2 A koja će biti dovoljna za vašeg željnog avanturista. Nećete morati brinuti o punjenju jer je baterija dovoljno izdržljiva da motocikl može prijeći do 12 km* s jednim punjenjem!

Za one manje, kompatibilan je s pomoćnim kotačima. (Pomoćni kotači nisu uključeni u pakiranju). Preporučena visina vozača je 90 - 160 cm.

Plus (APP) inačica u paketu dolazi s uključenim blatobranima.

Brand
Hyper GOGO
Model
Challenger 12 Plus (APP)
Snaga
24V 160W, stražnji pogon
Funkcije
3 brzine, Bluetooth zvučnik, LCD zaslon, aplikacija
Napredne značajke
nosivost do 65 kg, nagib do 10 stupnjeva, brzina do 16 km/h, dob 6-12
Certifikat otpora vode i prašine
IP6
Dimenzije i težina
1151 x 499 x 725mm, 15.6kg
Paket
1x djelomično sastavljen dječji motocikl s dodacima, 1x punjač, ​​1x korisnički priručnik
Aplikacija
Da
Bluetooth zvučnik
Da
Svjetlosni efekti / ispuh
Da

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: