Najprodavanije

JIMMY F7 Nano Ultrasonic sušilo za kosu

149,00 EUR
s PDV-om
001214

Digitalni motor od 1600 W, protok volumena zraka 18 l/s, PID čip za konstantnu kontrolu temperature, nano-ionska tehnologija, LED ekran osjetljiv na dodir, magnetska mlaznica

Količina

Slični Proizvodi

JIMMY F7 Nano Ultrasonic fen za kosu

Predstavljamo novi Jimmy F7 Nano Ultrasonic Hair Dryer, nezaobilazni dodatak za feniranje i oblikovanje kose! Savršen je izbor za njegu i oblikovanje svakog tipa i oblika kose.

Pokreće ga snažan digitalni motor bez četkica od 1600 W sa protokom zraka od 18 l/s, dok PID čip prati i regulira konstantnu temperaturu izlaznog zraka do 50 puta u sekundi te na taj način izbjegava oštećenja i pregrijavanje.

Jimmy F7 Nano dolazi s već dobro poznatom nano-ionskom tehnologijom koja čestice vode na mokroj kosi dijeli na mikročestice odgovarajućih dimenzija koje zatim prodiru u kosu i hrane je iznutra. Kosa je tako hidratizirana, zdravija, elastična, mekša na dodir i vidljivo sjajna. Budući da negativni ioni potpuno prekrivaju površinu kose, neutraliziraju pozitivni naboj u kosi i uklanjaju statički elektricitet, vaša će kosa nakon sušenja biti glađa, a možete se riješiti i neželjenih čvorova.

Generator negativnih iona može otpustiti više od 10 milijuna jedinica/cm³ negativnih iona u sekundi!

Novi F7 može se pohvaliti i inovativnim LED ekranom osjetljivim na dodir koji omogućuje brže i ugodnije korištenje. Uz njegovu pomoć moći ćete podesiti željenu temperaturu rada,  postaviti željenu brzinu zraka i odabrati željeni način rada.

Za potpunu udobnost i korištenje u svim vrstama stiliziranja, novo sušilo za kosu JIMMY F7 dolazi i s magnetskom mlaznicom koje se lako postavlja, rotira za 360° i jednostavno skida.

Brand
Jimmy
Model
F7
Boja
Bijela
Snaga
1600W, Protok volumena zraka 18 l/s
Napredne značajke
Tehnologija Implementacije Negativnih Nano-Iona, Inovativni PID Čip Za Ujednačenu Izlaznu Temperaturu, 4 Načina Rada, 3 Razine Temperature, 3 Brzine Sušenja
Baterija
Ne, Napajanje Je Kablom; 1.8 m; Napon: 220-240V
Paket
1x JIMMY F7 sušilo, 1x magnetna mlaznica
Jamstvo
1 godina
Vrsta proizvoda osobne njege
Sušilo za kosu

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: