Najprodavanije

JIMMY H8 Upgraded - bežični usisivač

239,00 EUR 1.800,75 Kn
s PDV-om
001069

Jimmy H8 upgraded edition, metalna savitljiva cijev, nazivna snaga 500W, snaga usisavanja 160AW, LED zaslon, autonomija do 60min*, 4 načina rada, automatska prilagodba brzine vrsti poda

Količina

JIMMY H8 bežični usisivač - nadograđena inačica

Predstavljamo novu inačicu Jimmy H8 bežičnog usisavača! H8 je taman odgovarao svim vašim potrebama - no uvijek ste na svome usisavaču željeli imati fleksibilnu metalnu cijev za teško dostupna mjesta? Uz H8 upgraded edition sada to možete ostvariti bez kupovine PRO inačice usisavača veće kategorije!

Kao i prethodnik, odličan je za cjelovito čišćenje Vašeg doma. Jednostavan za korištenje, opremljen je digitalnim motorom bez četkica s impresivnom usisnom snagom! Nazivne snage od 500 W, usisna snaga od 160 AW mu omogućuje visoku učinkovitost na svim vrstama površina, što osigurava cjelovito, brzo i učinkovito čišćenje cijele kuće.

Moderan i ergonomski dizajn te praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog stava tijekom upotrebe, što će vam dodatno olakšati proces čišćenja. Također, kad smo kod olakšanog čišćenja, svakako je potrebno napomenuti mogućnost automatske prilagodbe snage rada različitoj vrsti poda!

Patentirani sustav "Horizontal Cyclone" povećava brzinu cirkulacije zraka i uklanja moguće prepreke, povećava učinkovitost filtracije i produžava životni vijek usisavača. 

Ugrađeni LED zaslon pruža sve informacije o usisavaču u stvarnom vremenu, što olakšava organizaciju čišćenja. Uključena litijska baterija velikog kapaciteta 2500 mAh osigurava dugu autonomiju usisavanja do 60 minuta (Eco)*. Baterija se može puniti dok je priključena na usisavač ili zasebno na držaču za bateriju (možete ga kupiti posebno).

Glavna rotacijska četka ima promjer od 50 mm kako bi se osiguralo temeljito usisavanje prašine i čestica prljavštine, te posebno dizajniranu strukturu koja sprječava da se ljudske ili životinjske dlake prilikom čišćenja zapetljaju oko rotirajuće četke. Idealan je izbor za kućanstva s kućnim ljubimcima! 

Jimmy H8 (UE 2022) u paketu dolazi s različitim dodacima koji će znatno olakšati čak i čišćenje teško dostupnih površina (glavna električna četka za pod, električna četka za madrac, 2-u-1 četka za kutove i udubine,  2-u-1 četka za presvlake, metalna cijev). Također baterija je odvojiva, a kako bi vam uvijek bio pri ruci i spreman za upotrebu - možete ga montirati na zidni nosač.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
H8 2022- upgraded edition
Snaga
nazivna snaga 500W, snaga usisavanja 160AW
Baterija
litijska baterija velikog kapaciteta 2500 mAh
Dimenzije i težina
715x220x210mm, 2.6 kg
Paket
1x H8 UE, 1x Metalna savitljiva cijev, 1x 2-u-1 alat za procjepe, 1x električna glava četke za pod, 1x 2-u-1 alat za tapeciranje, 1x električna glava četke za madrac, 1x punjač, 1x baterija, 1x zidni punjač
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: