Najprodavanije

JIMMY WB73 ručni UV usisivač

129,00 EUR
s PDV-om
000788

Jimmy WB73, 600W, UV i ultrazvučna dvostruka sterilizacija, uklanja više od 99.99% grinja, 3 načina rada, dvostruki ciklonski sustav, kompozitna četka, usisni otvor 240mm, posuda za prašinu 0.5l, kabel napajanja duljine 5m

Količina

JIMMY WB73 ručni UV usisivač

Istraživanja su pokazala da se grinje, pelud, dlake, perut, bakterije i drugi alergeni lako mogu pronaći u "čistim" jastucima i madracima. Primjerice, u 1g prašine s kreveta nalazi se čak do 13270 grinja koje narušavaju vaše zdravlje i mogu uzrokovati alergijsku reakciju, pospješiti astmu, respiratorne smetnje ili uzrokovati osip. Stoga predstavljamo novo JIMMY rješenje - ručni usisavač JIMMY WB73 koji uklanja bakterije i grinje uz funkciju dvostruke sterilizacije.

Posebno dizajniran kako bi ultrazvučnom i UV tehnologijom uklonio više od 99.99% bakterija i grinja, odlikuje ga UV LED sterilizator od 6W koji emitira ultraljubičaste zrake koje će ukloniti neželjene bakterija i grinje. Istovremeno, ultrazvučni valovi zaustavljaju njihovo hranjenje i razmnožavanje. Studije su pokazale da ultraljubičaste zrake u rasponu od 20.000-50.000Hz djeluju samo na grinje i da su bezopasne za ljudsko tijelo.

JIMMY WB73 je snažan usisavač jačine 600W s inovativnim dvostrukim ciklonskim sustavom koji može temeljitije odvojiti čestice prašine iz zraka, spriječiti začepljenje zračnih kanala i ukloniti čitav niz alergena. Uz usisni otvor od 240mm, efikasnost usisavača je znatno poboljšana, a sakupljena prašina pohranjuje se u velikom spremniku od 0.5l. Čišćenje novog WB73 usisavača je sasvim pojednostavnjeno, tako da spremnik za prašinu možete lako ukloniti i oprati nakon svake upotrebe.

Inteligentni senzor za detekciju prašine će s velikom preciznošću izračunati količinu prljavštine u okolišu. Kada LED indikator zasvijetli crveno, navedeno označava veliku količinu prljavštine. Sukladno navedenom, narančasto svjetlo će značiti nešto manju količinu prljavštine a zeleno svjetlo će značiti da je površina u potpunosti očišćena.

Novi JIMMY WB73 koristi kompozitnu četku s mekanim čekinjama i gumenim vrpcama koje omogućuju temeljito uklanjanje grinja, prašine i druge prljavštine s vaših kreveta, jastuka, sofa, madraca i odjeće. Također, prilikom usisavanja možete biti potpuno bezbrižni jer posebni dizajn četke štiti površinu predmeta od eventualnih oštećenja.

Kako bi udovoljio različitim potrebama čišćenja, novi JIMMY WB73 moguće je koristiti kroz 3 načina rada, a tihi motor (do 78dB) će se pobrinuti da nećete smetati u svakodnevnim aktivnosti vaše obitelji.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Brand
Jimmy
Model
WB73
Boja
višebojan (siva, crna i ljubičasta)
Snaga
600W
Funkcije
UV i ultrazvučna dvostruka sterilizacija, uklanja više od 99.99% grinja, 3 načina rada, dvostruki ciklonski sustav
Napredne značajke
kompozitna četka, usisni otvor 240mm, posuda za prašinu 0.5l, kabel napajanja duljine 5m
Baterija
Ne; napajanje je kabelom (duljine 5m) 220-240V
Dimenzije i težina
Dimenzije pakiranja: 41.8 x 32.4 x 23.5cm. Dimenzije uređaja:37x28.3x22.3 cm, cca 2kg
Paket
1x WB73
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Ručni UV usisivač

Posebne reference