Najprodavanije

  • Novo

Jimmy HW11 PRO bežični usisivač za suho i mokro čišćenje

001258

Istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova, podesiva mlaznica, motor bez četkica 420W, usisna snaga 100AW, Samsung baterija 4000mAh, glasnoća 80dB, posuda za čistu vodu: 0.6l, posuda za prljavu vodu: 0.45l, posuda za prašinu: 0.3l, LED zaslon, glasovni podsjetnik, samočišćenje i sušenje četke

Uskoro u ponudi!

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Jimmy HW11 PRO bežični usisivač za suho i mokro čišćenje

Uskoro u ponudi!

Stigao nam je novi pametni bežični uređaj za istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova - JIMMY HW11 Pro! Nasljednik popularne HW10 Pro serije, uštedjeti će vaše vrijeme i energiju te svojim multifunkcionalnim dizajnom priuštiti jednostavno, lako i temeljito čišćenje. Možete ga koristiti za pranje podova i čišćenje tepiha, ali ga odvajanjem ručnog dijela pretvarate u ručni prijenosni usisivač kojim ćete jednostavno očistiti madrace, sofu, pokućstvo i drugi namještaj!

Pokreće ga visoko učinkoviti IPX8 vodootporni motor bez četkica koji će pružiti snagu od 420W uz usisnu snagu od fantastičnih 100 AW - što je snažnije od većine drugih uređaja za mokro i suho čišćenje te omogućuje izvrsnu i pouzdanu izvedbu prilikom čišćenja poda, tepiha, kreveta i drugih površina. 

JIMMY HW11 Pro dizajniran je za što fleksibilnije čišćenje te uz tehnologiju protiv povratnog protoka tekućina pruža mogućnost sklapanja i polaganja gotovo ravno - na 180°, što olakšava čišćenje malih sakrivenih prostora poput onih ispod kreveta, stolica i sl.

Njegova impresivna baterija od 4000 mAh pružiti će autonomiju do 75 minuta ručnog korištenja ili do 35 minuta korištenja kao uspravni usisavač te do 20min rada na čišćenju tepiha.* Baterija se puni 4-5h, ali ako vam je potrebno, zahvaljujući zamjenjivom dizajnu baterije, njegovo vrijeme rada može se udvostručiti kupnjom dodatne baterije.

Kako bi osigurao temeljito čišćenje, snaga usisavanja može se automatski podešavati prema detektiranoj razini prljavštine na podu. Također, JIMMY HW11 Pro je dizajniran s preciznom kontrolom raspršivanja. Čista voda se automatski i ravnomjerno raspršuje na valjkastu četku za pranje i brisanje poda svježom vodom, no za tvrdokornu prljavštinu, pritisnite gumb za ručni raspršivač vode za dodatnim prskanjem vode,čime ćete učinkovitije ukloniti i tvrdokornu prljavštinu.

Nakon čišćenja, postavite HW11 Pro na postolje i jednim klikom on će započeti proces samočišćenja kako bi oprao četku. Po završetku procesa samočišćenja, valjak četke, otvor zraka i spremnik za prljavu vodu temeljito se osuše vrućim zrakom kako bi se spriječila pojava plijesni i neugodnih mirisa. Za dodatnu zaštitu, spremnik za čistu vodu ugrađen s antibakterijskim materijalom s ionima srebra, stvara antibakterijske ione srebra u čistoj vodi kako bi pružio što dugoročniji antibakterijski efekt.

Pametni LED zaslon olakšava upravljanje vašim usisivačem. Na njemu će biti prikazane sve relevantne informacije - poput razine baterije, način rada, podsjetnici na održavanje itd.

U paketu dolaze: 1x HW11 Pro (glavni uređaj), 1x baterija, 1x Motorizirana glava za madrace, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x Mlaznica za kuteve/procjepe, 1x Adapter/punjač, 1x Postaja za punjenje i samočišćenje, 1x 480ml sredstva/šampona za podove, 1x Četka za čišćenje uređaja

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom. Proizvođač preporučuje korištenje isključivo destilirane ili demineralizirane vode u spremniku za vodu. Kvarovi uzrokovani kamencem nisu pokriveni jamstvom te u slučaju znakova/tragova navedenog, jamstvo neće biti važeće.

Uz proizvod preporučujemo korištenje Jimmy sredstva za pranje podova, posebno namijenjenog za ovakav tip usisavača.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
HW11 PRO
Vrsta zaslona
LED
Snaga
420W, 100 AW
Baterija
4000mAh, autonomija do 75min kao ručni / do 35min kao uspravni usisivač / do 20 min rada na tepihu
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: