Najprodavanije

Jimmy HW9 bežični usisivač za suho i mokro čišćenje

299,00 EUR
s PDV-om
001209

Bežični uspravni usisivač, nazivna snaga 300W, tehnologija dvostrukog spremnika, LED zaslon, spremnik čiste vode 400 ml, spremnik otpadne vode 400 ml.

Količina

Jimmy HW9 bežični usisivač za suho i mokro čišćenje

Predstavljamo vam novi JIMMY HW9, bežični uspravni usisavač koji uz pomoć idealne integracije usisavanja, pranja i ribanja podova omogućuje jednostavno i temeljito čišćenje vašeg doma, pritom štedeći vaše vrijeme i energiju! 

Kompozitna četka za tvrde podove, namijenjena za usisavanje i mokro brisanje te istovremeno što brže sušenje poda, u kombinaciji s dva načina čišćenja, snažno i učinkovito čisti podove od prljavštine, dlaka, masnoće, ostataka hrane ili drugih mokrih i suhih ostataka koji se često nalaze u domovima. Ono što je posebno potrebno istaknuti je mogućnost samočišćenja u postaji - pritiskom tipke četka usisavača će se samostalno očistiti.

JIMMY HW9 donosi nam novi unaprijeđeni vodootporni motor od legure magnezija, koji je potpuno zabrtvljen i vodootporan. Snage 300W, učinkovitost usisa motora je povećana za 30%, tako da će još lakše ukloniti svu prljavštinu. Težina motora smanjena je za 35% u usporedbi s prethodnim modelom, što JIMMY HW9 čini lakim za nošenje. Visina i ručka također su optimizirani za jednostavno držanje, što osigurava lakše manevriranje i maksimalnu udobnost.

Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu, usisavač se može preklopiti za 180° tako da ravno leži na podu i na taj način omogućuje čišćenje i manje dostupnih mjesta, npr. ispod sofa, kreveta, stolica itd. Osim toga, posebni dizajn glave četke JIMMY HW9 osigurava optimalno čišćenje čak i duž zidova i teško dostupnih kutova.

Na pametnom LED zaslonu, pratiti ćete informacije u stvarnom vremenu - usisivač će prikazati preostalo vrijeme rada, način rada, podsjetnik na pogrešku i sl. relevantne informacije.

Uz ugrađeni raspršivač vode, sami ćete odlučiti i raspršiti vodu bilo kada i bilo gdje. Time je pranje poda učinkovitije i s manjom količinom vode, a pod se i brže suši nakon brisanja. Spremnik za čistu vodu JIMMY HW9 Pro ima ugrađen antibakterijski materijal s ionima srebra, koji može generirati vodu s antibakterijskim ionima srebra bez struje, što učinkovito sterilizira bakterije i omogućuje sigurnije čišćenje.

S razdvojenim velikim spremnicima za čistu i prljavu vodu velikog kapaciteta, svaki ima zapreminu 400 mL, možete neometano čistiti veće površine, a spremnik za prljavu vodu dizajniran je za odvajanje suhog otpada i tekućine, što je još praktičnije za čišćenje i sprječava začepljenje.

U paketu dolaze: 1x HW9 (glavni uređaj), 1x Baterija, 1x Adapter/punjač, 1x Postaja za punjenje i pohranu, 2x posude za dodatke, 1x 480ml sredstva/šampona za podove, 1x Četka za čišćenje uređaja

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom. Proizvođač preporučuje korištenje isključivo destilirane ili demineralizirane vode u spremniku za vodu. Kvarovi uzrokovani kamencem nisu pokriveni jamstvom te u slučaju znakova/tragova navedenog, jamstvo neće biti važeće.

Uz proizvod preporučujemo korištenje Jimmy sredstva za pranje podova, posebno namijenjenog za ovakav tip usisavača.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
HW9
Boja
Siva
Snaga
Nazivna snaga: 300W
Napredne značajke
Zapremina spremnika za čistu vodu: 400 ml, Zapremina spremnika za otpadnu vodu: 400 ml
Baterija
7×3AH,75.6WH, Vrijeme punjenja: 4-5 sati, Autonomija: 80 min u ručnom ECO načinu rada, 30 min MAX način rada, 30 min za čišćenje tvrdih podova, 20 min za čišćenje tepiha
Paket
1x HW9 (glavni uređaj), 1x Baterija, 1x Adapter/punjač, 1x Postaja za punjenje i pohranu, 2x posude za dodatke, 1x 480ml sredstva/šampona za podove, 1x Četka za čišćenje uređaja
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični mokro-suhi usisivač

Posebne reference