Najprodavanije

Kieslect Lady Smart Watch L11 - Roza

49,90 EUR
s PDV-om
000636

1,09” 2,5D TFT LCD zaslon osjetljiv na dodir 240x240 piksela, 9 sportskih načina rada, mjerač otkucaja srca, mjerač Sp02, push obavijesti, funkcija praćenja menstrualnog ciklusa, autonomija do 30 dana

Količina

Slični Proizvodi

Kieslect Lady Smart Watch L11 

Novi Kieslect L11 donosi niz korisnih funkcija - praćenje sportskih aktivnosti, praćenje spavanja, otkucaja srca, a njegove korisnice mogu se radovati i atraktivnom dizajnu.

Tijelo sata izrađeno je od aluminijske legure i presvučeno mat premazom, a cijeli izgled zaokružuje 2.5D zaobljenim rubom koji cijeloj strukturi dodaje eleganciju i jedinstven stil. Promišljen dizajn može se pohvaliti debljinom od 11 mm i lakih 21,9 grama težine, a njegov atraktivan izgled nadopunjuje silikonski remen koji je udoban, lagan i vrlo jednostavan za ugradnju. Sprijeda je opremljen visokokvalitetnim 1,09 T TFT LCD zaslonom osjetljivim na dodir rezolucije 240 × 240 piksela.

Pametni sat L11 opremljen je svim senzorima potrebnim za praćenje vašeg zdravlja a namjena mu je usmjerena na bilježenje sportskih aktivnosti, spavanja, mjerenja otkucaja srca i oksigenacije krvi. Sat ima 9 unaprijed postavljenih sportskih načina s kojima ćete moći pratiti svoju tjelesnu aktivnost, a uključuje i nekoliko profesionalnih senzora uz pomoć kojih ćete biti u mogućnosti zabilježiti podatke i tako izvršiti analizu za poboljšanje svoje forme.

L11 također može vješto upravljati vašim osobnim planovima i koristiti vibrirajući podsjetnik kako bi vas obavijestio o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama ili obavijestima iz drugih aplikacija, uz napomenu da će vas uz push obavijesti podsjetiti na dugotrajnu neaktivnost, a možete upravljti štopericom, alarmom i ostalim mjeračima vremena. No, da će se sat zaista svidjeti svakoj ženi svjedoči i to što je opremljen funkcijom praćenja menstrualnog ciklusa.

Zahvaljujući ugrađenom optičkom senzoru VC32S za 24-satno praćenje otkucaja srca i nadograđenoj funkciji mjerenja SpO2, uz ovaj pametni sat steći ćete detaljniji uvid svoje zdravstveno stanje. 

Aplikacija za pametne telefone Kieslect kompatibilna je s Androidom 5.0  ili više, kao i iOS verzijom 9.0 ili više, a pametni sat se može povezati i putem Bluetootha 5.0. Konačno, novi L11 pokreće baterija od 180 mAh, koja će osigurati autonomiju u normalnom korištenju do 15 dana, a u ekonomičnom načinu rada do 30 dana.

Kako bi svaka žena mogla prilagoditi sat svom jedinstvenom stilu, ova nova ljepotica nudi vam i nekoliko različitih tema, odnosno izgleda samog brojčanika.

*Napomena: Prilikom tuširanja, odlaska u saunu, pranja ruku toplom vodom ili duljeg boravka u vodi skinite Vaš L11 sat! Visoke temperature i para, kao i boravak u vodi duže od 1h ili na dubini većoj od 2m, mogu oštetiti brtvu i narušiti vodootpornost te rezultirati kvarovima koji mogu poništiti jamstvo.

Brand
Kieslect
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

2 proizvoda u istoj kategoriji: