Najprodavanije

Kieslect Smart Calling Watch KR - crni

59,90 EUR
s PDV-om
000923

pametni sat, 1.32" 360x360px, odgovori na pozive (Bluetooth), 70 sportskih načina rada, AI glasovna kontrola, glazbeni player, ugrađen mikrofon i zvučnik, praćenje otkucaja srca i kisika u krvi, praćenje kvalitete spavanja, pedometar, štoperica, obavijesti o poruci, podržava Android i IOS, IP68 vodootporan

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

Kieslect Smart Calling Watch KR - crni

Predstavljamo Kieslect Smart Calling™ KR pametni sat  1.32" Semi-Amoled 2.5D zaslona osjetljivog na dodir (360 x 360 piksela) uz kojeg ćete se moći javiti na sve važne pozive dok vam mobilni telefon nije pri ruci! Pozivi su pomoću Bluetooth 5.0 veze, stoga Kieslect KR ne treba vlastitu SIM karticu već se spaja na vaš mobilni telefon!

Kieslect KR opremljen je trećim svjetskim 2-u-1 čipom za pozivanje koji dolazi tek nakon Applea i Samsunga. Ima izuzetno snažnu Bluetooth vezu i stabilnije pozivanje od većine telefona za pozivanje na tržištu, pružajući vam tako nesmetano iskustvo pozivanja bilo gdje i bilo kada, čak i u najnezgodnijim situacijama.

Uz ugrađeni Al glasovni asistent možete jednostavno telefonirati, puštati glazbu, postaviti alarm, postaviti pitanje i još mnogo toga. Samo dajte upute inteligentnom glasovnom asistentu, a on će vam pomoći u obavljanju operacija poput uključivanja sportskog načina rada i sl.

Kieslect KR je prvenstveno dizajniran kako bi vam pomogao u aktivnom bavljenju sportskim aktivnostima te kako biste redovito mogli pratiti svoje zdravstveno stanje i napredak vježbanja.  Zbog toga je podržano mjerenje čak 70 načina vježbanja koji prate vaše vježbe i daju vam detaljne podatke o treningu. Na taj način u Kieslect aplikaciji jednostavno možete pratiti svoj napredak i brže postići postavljene ciljeve.

Podržani SpO2 mjerač zasićenosti kisika u krvi omogućiti će vam 0-24h nadzor zasićenosti kisikom. Također, pametni sat KR ima mogućnost praćenja kvalitete spavanja te ima ugrađeni precizni optički senzor za mjerenje otkucaja srca. Senzor je podržan naprednim algoritmom koji omogućuje cjelodnevno mjerenje otkucaja srca u mirovanju i tijekom vježbanja. Ovaj pametni sat također može otkriti vašu razinu stresa i identificirati vaše raspoloženje. Prati kako se osjećate - od vrlo smirenog pa sve do jakog stresa. Time možete steći uvid u promjene koje potencijalno narušavaju vaše emotivno blagostanje. Kako se radi o unisex pametnom satu, ovaj sat podržava i praćenje menstrualnog ciklusa namijenjenog za korisnice.

Kieslect KR također može vješto upravljati vašim osobnim planovima i koristiti podsjetnik kako bi vas obavijestio o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama ili obavijestima iz drugih aplikacija, uz podsjetnik koji će vas podsjetiti na dugotrajnu neaktivnost, a možete upravljti štopericom, glazbom, kamerom mobitela (shake-to-take-photo), alarmom i ostalim funkcijama. Kako biste ga prilagodili vlastitim preferencama, brojčanik i temu možete promijeniti putem aplikacije a ako vam je dosadno - ovaj pametni sat podržava i igranje unaprijed postavljnih igara.

Kieslect KR pokreće baterija od 280 mAh, koja će osigurati autonomiju do 5 dana normalnog korištenja, a u standby modu autonomija će doseći čak do 25 dana. Također, sat će se napuniti kroz cca 2h punjenja.

Postavite lozinku kako biste zaštitili svoju privatnost. Zaštita lozinkom je zgodna kada ne želite da drugi upadaju u vaš popis kontakata ili u druge osjetljive podatke. Zaslon će se također automatski zaključati kad sat izgubi vezu s vašim telefonom.

*Napomena: Prilikom tuširanja, odlaska u saunu, pranja ruku toplom vodom ili duljeg boravka u vodi skinite Vaš  Kieslect KR sat! Visoke temperature i para, kao i boravak u vodi duže od 1h ili na dubini većoj od 2m, mogu oštetiti brtvu i narušiti vodootpornost te rezultirati kvarovima koji mogu poništiti jamstvo.

Brand
Kieslect
Model
Kieslect Smart Calling Watch KR
Boja
Crna
Vrsta zaslona
1.32" Semi-Amoled 2.5D
Baterija
280 mAh
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

2 proizvoda u istoj kategoriji: