Najprodavanije

KingSmith Masažer za vrat i ramena

99,99 EUR
s PDV-om
001260

Bežični masažer za vrat i trapezni mišić, ergonomski, hands-free i udoban dizajn, 5D masažna glava, 7-10 korištenja s jednim punjenjem, periva navlaka, tihi rad 45dB, 7.4V

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

KingSmith MSK1A masažer za vrat i ramena

Otprema kroz 2-3 radna dana

Kingsmith Neck Massager je inovativni prijenosni uređaj za masažu dizajniran za ublažavanje napetosti u vratu i ramenima, a idealan je za masažu trapeznih mišića. Kombinacijom tehnike shiatsu masaže i funkcije grijanja omogućuje duboko opuštanje mišića, poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže u ublažavanju bolova. Realistični masažni pokreti oponašaju pokrete iskusnog terapeuta, pružajući trenutačno olakšanje i opuštanje.

Zahvaljujući različitim načinima masaže i podesivim intenzitetima, iskustvo možete prilagoditi svojim preferencama. Ergonomski dizajn savršeno se prilagođava obliku vrata i ramena, osiguravajući  punu pokrivenost i udobnost tijekom korištenja. Mekani i prozračni materijal dodatno pridonosi udobnosti tijekom masaže, dok ukloniva i periva podstava osigurava higijensko čišćenje i dugi vijek trajanja proizvoda.

Otkrijte užitak profesionalne masaže svaki dan, gdje god želite, bilo kod kuće ili na putovanju. Uz dugu autonomiju i punjenje putem USB-C priključka, masažer je uvijek spreman za korištenje - bez dosadnih kablova. Tihi rad motora, manje od 45 dB, održavat će mirno okruženje i omogućiti potpuno opuštanje tijekom masaže.

Masažer za vrat KingSmith izvrstan je izbor za sve koji žele učinkovit, udoban i praktičan način za ublažavanje napetosti i bolova u vratu i ramenima.

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
MSK1A
Funkcije
masaža vrata i trapeznog mišića
Napredne značajke
USB Type-C, 5V - 2A
Baterija
7.4 V / 2000 MAh
Dimenzije i težina
230 X 160 X 140 mm, 1.5kg
Paket
1x MSK1A masažer
Jamstvo
2 godine

Posebne reference