Najprodavanije

Narwal Freo X Plus robotski usisivač

349,00 EUR
s PDV-om
001272

7800Pa, usisavanje i mokro brisanje, spremnik za vodu 280ml, spremnik za prašinu 1L, baterija 5000 mAh, do 210 min autonomije, brisanje intenziteta do 6N, tehnologija tri lasera za precizno izbjegavanje stvari na podovima, EdgeSwing™ tehnologija čišćenja uz rubove, automatsko detektiranje tepiha, glasovni asistent, do 7 tjedana čišćenja bez vaše intervencije

Količina

Narwal Freo X Plus robotski usisivač - bijeli

Narwal Freo X Plus kombinira najnovija tehnološka dostignuća s iznimnom učinkovitošću, te nastoji stvoriti jedinstveno iskustvo za korisnike!

Impresionirati će vas svojim izuzetnim usisnim tlakom od čak 7800 Pa i posebno dizajniranom četkom koja sprječava petljanje! Posebnost usisavača zasigurno je i ta što će pružiti do 7 tjedana rada bez potrebe za pražnjenjem spremnika! Dakle, tajna njegovog dizajna je u tome što je opremljen posebnom tehnologijom vakuumske kompresije otpadaka te će zadržavati otpatke do 7 tjedana. U robotu možete koristiti pridodanu posudu za smeće s HEPA filterom ili se odlučiti za jednokratne vreće.

Robotski usisavač Narwal Freo X Plus pruža funkciju usisavanja i pranja podova, a uz pritisak od 6N na pod učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje, prljavštinu i zasušenu tekućinu. Izvrstan je izbor za korištenje u svim domovima, jer detektira tepihe i automatski podiže nastavak za mokro brisanje prije nego krene na njih. Opremljen je spremnikom za vodu od 280ml s kojim može obrisati do čak 450m² odjednom, što znači da će biti više nego dovoljan za korištenje i u većim stanovima i kućama.

Zahvaljujući sofisticiranom sustavu s trostrukim laserima, usisavač je dovoljno pametan da izbjegne bilo kakvu nevolju, a tu je i 'cliff sensor', što znači da će usisavač automatski detektirati padove poput stepenica i inteligentno ih izbjeći.

Robotski usisavač Narwal Freo X Plus ima inovativno dizajniranu četku, koja svojim stožastim oblikom i kutom čekinja od 50° učinkovito hvata i uklanja kosu, bez zapetljanja.

Od ostalih funkcija, Narwal Freo X Plus pruža i mogućnost postavljanja virtualnih zidova, čime se robotskom usisavaču onemogućuje pristup mjestima i prostorima gdje nije potreban. Možete mu također jednostavno zadavati glasovne naredbe putem glasovnih asistenata Siri i Alexa i tako njime upravljati potpuno bez ruku. Osim toga, robot usisavač je i iznimno tih, što ga čini pogodnim za korištenje čak i dok spavate.

Njegova snažna baterija s impresivnom autonomijom do 210 minuta rada dovoljna je za čišćenje velikog stana ili kuće odjednom. Usisavač je opremljen i zaštitom za djecu, što ga čini prikladnim izborom za sva kućanstva s malom djecom, a mogućnost korištenja HEPA vrećica za otpad inovativno je rješenje za osobe s raznim alergijama.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Deterdžent se dodaje isključivo po uputama proizvođača. Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
NARWAL
Model
Freo X Plus
Boja
Bijela
Povezivanje
WIFI, IEEE 802.11bgn, 2412-2472MHz; Aplikacija; Bluetooth BLE 5.0
Napredne značajke
Glasovni asistent (Siri, Alexa)
Baterija
5000 mAh
Dimenzije i težina
350*355*107mm, 5.2kg (robot)

Posebne reference