Najprodavanije

Narwal Freo X Ultra robotski usisivač

899,00 EUR
s PDV-om
001271

8200Pa, usisavanje i mokro brisanje, spremnik za vodu 280ml, spremnik za prašinu 1L, do 210 min autonomije, brisanje intenziteta do 12N, LiDAR 4.0, tehnologija tri lasera za precizno izbjegavanje stvari na podovima, EdgeSwing™ tehnologija čišćenja uz rubove, automatsko detektiranje tepiha i vrste podova, prilagođavanje intenziteta brisanja, glasovni asistent, pametna postaja za samočišćenje s automatskim difuzorom deterdženta, do 7 tjedana čišćenja bez vaše intervencije

Količina

Narwal Freo X Ultra robotski usisivač - bijeli

Narwal Freo X Ultra kombinira najnovija tehnološka dostignuća postaje za samočišćenje s iznimnom učinkovitošću robota, te nastoji stvoriti jedinstveno iskustvo optimalnog čišćenja bez napora i česte intervencije korisnika!

Impresionirati će vas svojom izuzetnom usisnom snagom od čak 8200 Pa i posebno dizajniranom četkom koja sprječava petljanje! Posebnost usisavača zasigurno je i ta što će pružiti do 7 tjedana rada bez vaše intervencije! Dakle, tajna njegovog dizajna je u tome što je opremljen posebnom tehnologijom vakuumske kompresije otpadaka te će zadržavati otpatke do 7 tjedana. U robotu možete koristiti pridodanu posudu za smeće s HEPA filterom ili se odlučiti za jednokratne vreće. Dakle, robot u postaju neće prazniti prašinu i otpatke već je postaja namijenjena za samošišćenje i sušenje krpe uz pridodavanje deterdženta. Dakle, postaja će po vašoj želji pridodati deterdžent, pri čemu vi u aplikaciji određujete želite li da se pridoda deterdžent koji će se automatski koristiti tijekom mokrog brisanja. U postaji za punjenje i samočišćenje nalaze se tako spremnik za čistu vodu, posebni prostor za deterdžent i spremnik za prljavu vodu poslije samočišćenja.

Narwal Freo X Ultra robotski usisavač opremljen je DirtSense™ tehnologijom koja osigurava savršeno brisanje i uz koju će pomoću senzora pratiti boju otpadne vode i čestica prašine te utvrditi je li pod potrebno dodatno očistiti. Naravno, po potrebi robot će samostalno izvršiti dodatno čišćenje.

Robotski usisavač Narwal Freo X Ultra pruža funkciju usisavanja i pranja podova, a uz pritisak od 12N na pod učinkovito uklanja tvrdokorne mrlje, prljavštinu i zasušenu tekućinu. Pritom se pritisak na osjetljivim podovima, kao što je parket, automatski podešava na 7N što znači da je vaš pod siguran od bilo kakvih oštećenja ili ogrebotina.

Opremljen je spremnikom za vodu od 280ml s kojim može obrisati do čak 450m² odjednom, što znači da će biti više nego dovoljan za korištenje i u većim stanovima i kućama. Zahvaljujući sofisticiranom sustavu s trostrukim laserima, usisavač je dovoljno pametan da izbjegne bilo kakvu nevolju, a tu je i 'cliff sensor', što znači da će usisavač automatski detektirati padove poput stepenica i inteligentno ih izbjeći.

Robotski usisavač Narwal Freo X Ultra ima inovativno dizajniranu četku, koja svojim stožastim oblikom i kutom čekinja od 50° učinkovito hvata i uklanja kosu, bez zapetljanja.

Izvrstan je izbor za korištenje u svim domovima, jer inteligentno detektira tepihe i automatski podiže nastavak za mokro brisanje prije nego krene na njih. U kombinaciji s pametnom aplikacijom i 3D mapiranjem, robotski usisivač Narwal Freo X Ultra automatski detektira različite vrste površina i zatim automatski prilagođava čišćenje prema prostoru.

Posebnost ovog robotskog usisavača je u tome što također prilagođava intenzitet brisanja ovisno o vremenskim uvjetima i temperaturi zraka. U toplijim i sunčanim danima usisavač automatski povećava količinu vode koju troši na krpe za brisanje, dok u kišnim, oblačnim i vlažnijim danima smanjuje doziranu količinu vode te tako osigurava da pod ne ostane predugo mokar.

Također, robotski usisavač Narwal Freo X Ultra opremljen je dvostrukim patentiranim Rouleaux Mop rotirajućim krpama koje maksimalno pokrivaju površinu za brisanje. Rotiraju se brzinom od 180 o/min i pritišću pod silom od 12N što se očituje izvrsnim rezultatom – robot ne ostavlja prljavštinu te uklanja i najtvrdokornije mrlje. Osim toga, rotirajuće krpe dizajnirane su upravo u svrhu što točnijeg brisanja čak i po rubovima, za što je zaslužna EdgeSwing™ tehnologija, što konkretno znači da se četke fizički približavaju rubovima i čiste teško dostupna mjesta.

Naravno, opremljen je i samočistećom postajom, što znači da nakon svakog čišćenja nećete morati čistiti krpu. Postaja osigurava pranje i automatsko sušenje krpa na vrućem zraku na 40°C, a opremljena je i automatskim difuzorom deterdženta koji dozira deterdžent po potrebi. Postaja se također automatski čisti iznutra, tijekom čišćenja krpica, a uključeno je i automatsko sušenje vrećice za prašinu koja se suši 45 minuta i tako ubija sve bakterije i neugodne mirise.

Od ostalih funkcija, Narwal Freo X Ultra pruža i mogućnost postavljanja virtualnih zidova, čime se robotskom usisavaču onemogućuje pristup mjestima i prostorima gdje nije potreban. Možete mu također jednostavno zadavati glasovne naredbe putem glasovnih asistenata Siri i Alexa i tako njime upravljati potpuno bez ruku. Osim toga, robot usisavač je i iznimno tih, što ga čini pogodnim za korištenje čak i dok spavate.

Njegova snažna baterija s impresivnom autonomijom do 210 minuta rada dovoljna je za čišćenje velikog stana ili kuće odjednom. Usisavač je opremljen i zaštitom za djecu, što ga čini prikladnim izborom za sva kućanstva s malom djecom, a mogućnost korištenja HEPA vrećica za otpad inovativno je rješenje za osobe s raznim alergijama.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Deterdžent se dodaje isključivo po uputama proizvođača. Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
NARWAL
Model
Freo X Ultra
Boja
Bijela
Povezivanje
WIFI, IEEE 802.11bgn, 2412-2472MHz; Aplikacija; Bluetooth BLE 5.0
Napredne značajke
Glasovni asistent (Siri, Alexa)
Baterija
5000 mAh
Dimenzije i težina
275*118*137 mm, 415*370*434mm (postaja) 4.25kg (robot), 8.5kg (postaja)
Jamstvo
2 godine

Posebne reference