Najprodavanije

Petkit Fresh Element SOLO pametna hranilica za ljubimce - bijela (3l)

79,99 EUR
s PDV-om
001248

zapremina 3l, personalizacija obroka, 10 obroka na dan max, sustav za održavanje svježine hrane, posuda od SUS304 nehrđajućeg čelika, mehanizam za sprječavanje zaštopavanja, plan i praćenje hranjenja, pomoćne baterije za nuždu, kontrola aplikacijom

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 79,99 EUR

Količina

Petkit FRESH ELEMENT SOLO - pametna hranilica za mačke i pse (3l) - bijela


PETKIT FRESH ELEMENT SOLO (3l) novi najnoviji dodatak SOLO seriji uz koju hranjenje vaših četveronožnih prijatelja nikad neće biti jednostavnije!

Spremnik za pohranu izrađen je od kvalitetne ABS plastike pogodne za hranu uz "triple lock" sustav posebno dizajniran za održavanje svježine hrane, dok je posuda za hranjenje izrađena od nehrđajućeg čelika 304. Imajući potpuno novi poboljšani mehanizam, ne samo da je izdržljiviji i pouzdaniji, već će učinkovito spriječiti prelijevanje ili zaglavljivanje hrane. Tako da se može koristiti s više vrsta hrane (suha, sušena na zraku, sušena zamrzavanjem, komadići <12 mm).

Također, za jednostavan pristup i veću kontrolu, Fresh Element Solo hranilica je kompatibilanna s Petkit aplikacijom! Tako se može povezati s vašim telefonom putem Wi-Fi (2,4 GHz) i Bluetootha. Pomoću daljinskog upravljanja možete planirati vrijeme hranjenja i pratiti status hrane/uređaja!

Uređaj može pohraniti 3 litre hrane za kućne ljubimce i personalizirati porcije hrane od 5g do 50g. Poklopac i vrata dispenzera hrane sadrže silikonski brtveni prsten i paket silicijevih kristala koji jamče svježinu. Da ne brinete da vaš ljubimac ne ostane gladan ako dođe do nestanka struje, ugrađena je pomoćna baterija za hitne slučajeve koja može pokriti prekide napajanja i osigurati napajanje izvan mreže.

Kad dođe vrijeme za čišćenje - lako ćete je odvojiti i oprati ručno, što omogućuje brzo i jednostavno čišćenje!

Kompatibilna je s vrstama miješane hrane: dozirajte suhu hranu za kućne ljubimce i liofiliziranu hranu za kućne ljubimce (s veličinom komadića manje od 12 mm), ali pazite da je udio liofilizirane hrane manji od 20%.

* Napajanje se vrši putem USB kabela, 5V 1A adapter nije priložen u pakiranju i kupuje se zasebno.

* 5x AAA baterije za nuždu nisu uključene u pakiranju.

Brand
Petkit
Model
Fresh Element Solo
Boja
Bijela
Wireless
2.4GHz (5GHz nije podržano)
Napredne značajke
sustav za održavanje svježine hrane, posuda od SUS304 nehrđajućeg čelika, mehanizam za sprječavanje zaštopavanja, plan i praćenje hranjenja, kontrola aplikacijom
Dimenzije i težina
31.6 × 29.6 × 16.7 cm, 2.1kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference