Najprodavanije

Petkit FRESH NANO - set metalnih podesivih zdjelica

24,99 EUR
s PDV-om
001105

Metalne podesive zdjelice za lakše hranjenje, podesive 15°, nehrđajuće, lagane za čišćenje, odvojive, mogu se prati u perilici

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 24,99 EUR

Količina

Slični Proizvodi

Petkit FRESH NANO - set od 2 metalne zdjelice podesive za 15° 


PETKIT FRESH NANO novi je nezaobilazni element uz kojeg ćete poboljšati iskustvo obroka vaše mačke ili manjeg psa. Od sada dolazi i u elegantnoj crnoj boji s metalnim posudama.

Posuda za kućne ljubimce s podesivim nagibom od 0° do 15° koja vašoj mački omogućuje bolji stav prilikom hranjenja. Savršene su za rase mačaka s ravnim licem kao što su perzijske, britanske kratkodlake, himalajske te za male pse kao što su maltezeri i čivave.

Dvostruke zdjelice za hranjenje mačaka podesive pod kutom od 15° pružaju idealan kut hranjenja koji je potreban vašoj mački za jednostavno i ugodno hranjenje. Također, podignute zdjele smanjuju pritisak na vratnu kralježnicu vaše mačke tijekom obroka, čime se smanjuju šanse za probleme s leđima.

Odvojive čelične zdjele za hranu napravljene su za jednostavno čišćenje i pranje ali su posebno dizajnirane kako bi se estetski uklopile u bilo koji dom. Izrađene od materijala vrhunske kvalitete, zdjele se mogu prati u perilici posuđa, izdržljive su, higijenske i ne hrđaju. Osim toga, Petkit Fresh NANO je otporan na toplinu, sunce i pospješuje zaštitu od bakterija.

Također, blago nakošena površina sprječava rasipanje hrane a gumirani držači na dnu čine je stabilnim tijekom jela.

Brand
Petkit
Model
P5201
Boja
Crna
Dimenzije i težina
330x160x87.7mm
Paket
1x Fresh Nano

Posebne reference