Najprodavanije

  • Novo

Petkit YumShare SOLO pametna hranilica za ljubimce s kamerom - bijela (3l)

129,00 EUR
s PDV-om
001249

zapremina 3l, 1080p 140° kamera s IR noćnim načinom rada, mogućnost dvosmjerne zvučne komunikacije, personalizacija obroka, sustav za održavanje svježine hrane, posuda od SUS304 nehrđajućeg čelika, mehanizam za sprječavanje zaštopavanja, plan i praćenje hranjenja, pomoćne baterije za nuždu, kontrola aplikacijom

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 129,00 EUR

Količina

Petkit YumShare SOLO - pametna hranilica za mačke i pse s kamerom (3l) - bijela

Predstavljamo YumShare Solo - pametnu hranilicu za kućne ljubimce s ugrađenom kamerom, dizajniranu kako bi dodatno unaprijedila brigu za kućne ljubimce, osigurala optimalne prehrambene navike vašeg ljubimca i pritom zabilježila svaki dragocjeni trenutak. 1080p HD kamera sa širokokutnom lećom od 140° pruža jasan pogled, upotpunjen infracrvenim noćnim načinom snimanja za poboljšanu vidljivost u mraku.

Praćenje i interakcija u stvarnom vremenu omogućeni su pomoću AI praćenja kretanja, što vam omogućuje da prilagodite planove hranjenja, daljinski ponudite dodatna hranjenja i provjerite zapise o puštanju hrane, trenutke jela i ukupne aktivnosti kućnog ljubimca. 

Kako biste bili sigurni da će i u slučajevima nužde vaši ljubimci ostati zbrinuti, pobrinuti će se pomoćno napajanje na baterije koje, u slučaju nestanka struje, YumShare Solo hranilici osigurava neprekinuti rad koji traje čak do 14 dana.

YumShare Solo "Triple Fresh-lock" sustav očuvanja svježine hrane jamči svježinu u svakom zalogaju, koristeći kutiju sa sredstvom za sušenje, poboljšani brtveni prsten i automatski zatvarajući otvor dozatora.

Veliki kapacitet hranilice od 3l s tehnologijom protiv začepljenja kompatibilan je sa suhom i liofiliziranom hranom, a procjenjuje se da osigurava do 15 dana hranjenja odrasle mačke.

Hranilica nije samo pametna, već je i higijenska te sadrži dijelove koji se mogu odvojiti i jednostavno oprati, uključujući poklopac, spremnik za hranu, modul za doziranje i zdjelu od nehrđajućeg čelika 304 s premazom protiv ogrebotina.

Što vam pruža Yumshare Solo:

- 1080p HD kamera i širokokutna leća, osiguravaju vidljivost čak i u uvjetima slabog osvjetljenja s infracrvenim noćnim vidom.

- Ostanite povezani sa svojim ljubimcima putem nadzora i interakcije u stvarnom vremenu, omogućujući udaljenu interakciju pomoću dvosmjerne audio funkcije.

- AI Tracking Movements sustav praćenja personalizira iskustvo korištenja praćenjem kretanja vaših ljubimaca.

- Prilagodivi planovi hranjenja prema potrebama vašeg ljubimca - za pravu količinu u pravo vrijeme.

- Omogućite dodatno daljinsko hranjenje za fleksibilnost i kontrolu nad rasporedom obroka vašeg ljubimca.

- Triple Fresh-lock sustavi jamče svježinu te sprječavaju prodor zraka i insekata.

- Tehnologija protiv začepljenja osigurava nesmetanu isporuku obroka.

- U slučaju nestanka struje - nema frke, tu su pomoćne baterije koje traju do 14 dana.

- Kapacitet od 3l prima cca 1.3 kg hrane, osiguravajući do 15 dana hranjenja odrasle mačke, a kompatibilan je sa suhom i liofiliziranom hranom.

- Jednostavno čišćenje s odvojivim i perivim komponentama.

- Daljinski upravljajte rasporedom hranjenja svog ljubimca pomoću prilagodljivih planova.

Kompatibilna je s vrstama miješane hrane: dozirajte suhu hranu za kućne ljubimce i liofiliziranu hranu za kućne ljubimce (s veličinom komadića manje od 12 mm), ali pazite da je udio liofilizirane hrane manji od 20%.

* 5x AAA baterije za nuždu nisu uključene u pakiranju.

Brand
Petkit
Model
YumShare Solo
Boja
Bijela
Wireless
2.4GHz (5GHz nije podržano)
Napredne značajke
1080P kamera uz AI tracking, sustav za održavanje svježine hrane, posuda od SUS304 nehrđajućeg čelika, mehanizam za sprječavanje zaštopavanja, plan i praćenje hranjenja, kontrola aplikacijom
Dimenzije i težina
316 x 186 x 296 mm, 1.7kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference