Najprodavanije

Petoneer Nutri Smart - pametna hranilica za ljubimce

89,99 EUR
s PDV-om
761310

Petoneer Nutri Smart pametna hranilica, zapremina 3.7l, dizajnirana za jednostavnu upotrebu i očuvanje svježine hrane, upravljanje aplikacijom, napajanje adapterom ili uz PowerBank

Količina

Petoneer Nutri Smart pametna hranilica za ljubimce

Petoneer Nutri Smart hranilica, dio proizvodnje Xiaomi ekosustava, pametan je dozator hrane kućnih ljubimaca odlične zapremine od 3.7l uz kojeg ćete jednostavno postaviti raspored hranjenja ili svojim ljubimcima omogućiti hranjenje na daljinu - pomoću aplikacije! Također, Nutri Smart hranilica kompatibilna je s glasovnim asistentom Amazon Alexa.

Malo koji kućni ljubimac će si uskratiti ukusnu poslasticu, stoga prekomjerno hranjenje najčešće dovodi do prekomjerne težine i zdravstvenih problema. Kako biste navedeno izbjegli, isplanirajte optimalan raspored hranjenja pomoću aplikacije Petoneer. Aplikacija vam pruža i više mogućnosti - omogućuje praktično daljinsko upravljanje hranilicom s bilo kojeg mjesta. Svome ljubimcu možete planirati raspored obroka, ali ga po vašoj želji i nagraditi dodatnom porcijom.

Nutri Smart pokreće snažni motor, a dizajn s trostrukim sustavom prevencije začepljenja pobrinuti će se da vaš ljubimac uvijek dobije svoj obrok. Međutim, ako na neki način ipak dođe do blokade, odmah ćete zaprimiti obavijest u aplikaciji! Što se tiče dizajna, Nutri Smart je osmišljen kako bi vam pružio što jednostavnije čišćenje a posebno valja istaknuti i skriveni praktično osmišljeni pretinac za PowerBank bateriju.

Veliki kapacitet Nutri Smart hranilice od 3.7l omogućiti će vam dugotrajno hranjenje ljubimca, no, ne brinite da ćete je zaboraviti napuniti. Opremljena je inteligentnim senzorima koji otkrivaju koliko je hrane preostalo. Kada je ostane vrlo malo, zasvijetlit će crveno LED svjetlo. Također ćete zaprimiti odgovarajuću obavijest u aplikaciji.

Uređaj se napaja klasičnim 5V 1A punjačem putem microUSB kabela. No, u njega možete staviti i dodatnu PowerBank bateriju (nije uključena u pakiranju) kako biste osigurali izvor napajanja u nuždi ili u slučaju nestanka struje. Time ne morate brinuti da vaš ljubimac neće dobiti hranu zbog nepredviđenih okolnosti!

Brinete da će hrana ostavljena u posudi duže vrijeme izgubiti svježinu? Nije potrebno! Visokokvalitetna silikonska brtva od 360° učinkovito blokira protok zraka i značajno usporava proces oksidacije hrane. Štoviše, Nutri Smart je opremljen i sredstvom za sušenje koje sprječava nakupljanje vlage i kvarenje hrane. Tako vaš ljubimac uvijek može uživati ​​u zdravoj, svježoj hrani.

Petoneer Nutri Smart se temelji se na platformi TUYA. To znači da je kompatibilan s drugim proizvodima koji koriste TuyaSmart, što ga čini iznimno intuitivnim, jednostavnim za korištenje i izuzetno funkcionalnim.

Brand
Petoneer
Model
Petoneer Nutri Smart
Boja
Bijela
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: