Najprodavanije

  • Novo

UWANT B200 parni čistač mrlja za dubinsko čišćenje - sivi

269,00 EUR
s PDV-om
001288

Dubinsko čišćenje pod visokim tlakom 12KPa do dubine od 6 cm, para 100°C, brzo sušenje, patentirana tehnologija automatskog samočišćenja, 4 načina rada, odvojeni spremnik za čistu i otpadnu vodu, duljina kabela 4m i crijeva 1.5m.

Količina

UWANT B200 Spot Cleaner - parni čistač mrlja

Uz UWANT B200 parni čistač mrlja snage 12 Kpa, uklanjanje mrlja jednostavnije je no ikad prije! B200 se može primijeniti na mrlje i prljavštinu na površinama koje ste do sad teško očistili sami, kao što su sofe, jastuci, madraci, tepisi, interijeri automobila i još mnogo toga. S parom visoke temperature, lako će otopiti tvrdokorne mrlje i sterilizirati presvlake, što ga čini savršenim izborom za čišćenje tekstila za bebe ili kućne ljubimce. Također, promjenom nastavka, Vaš B200 se može pretvoriti u aparat za parno glačanje odjeće (nastavak za glačanje je zaseban i nije uključen u paketu).

Iskoristite višestruke načina rada uz koje ćete detaljno prilagoditi:

 - način rada na paru je za sterilizaciju i tvrdokorne mrlje;

 - standardni način čišćenja je za lagane mrlje; 

 - način rada s otopinom za čišćenje je za dodavanje deterdženta i tvrdokornih mrlja;

- uz dodatni nastavak za glačanje, Vaš B200 jednostavno ćete pretvoriti u parno glačalo (nije uključen u pakiranju).

UWANT B200 ubrizgava vodu pod visokim tlakom kako bi otopio mrlje i prljavštinu duboko do 6 cm, a zatim četka visoke gustoće riba prljavštinu. Sa snažnim usisavanjem od 12 KPa, B200 će lako izvući otpadnu vodu, pružiti dubinsko čišćenje i brzo sušenje.

Također, uz patentiranu tehnologiju samočišćenja, četka i crijevo će se automatski očistiti vodom prethodno napunjenom u spremniku za čistu vodu. Recite zbogom razmnožavanju bakterija, neugodnim mirisima i zamornom održavanju - samo jednim pritiskom na gumb.

Ovaj dubinski usisavač s visokotemperaturnom parom svojim korisnicima pruža ergonomski, promišljen dizajn jednostavan za korištenje. Za što jednostavnije rukovanje pobrinuti će se jednostavni spremnik čiste vode od 1800ml te spremnik prljave vode od 1600ml. Uz spremnik spremnik deterdženta od 200 ml koji automatski miješa deterdžent s vodom, poboljšava se učinkovitost samog čišćenja. Također, kabel za napajanje od 4 m i crijevo od 1.5 m dostupni su za izvrstan doseg do 18 m² očišćene površine, a uz pomoć malenih kotačića možete ga lako premjestiti gdje god želite.

U paketu dolazi s 3 bočice od 60ml sredstava za čišćenje (koje se prilikom čišćenja razrjeđuje s vodom u omjeru 1:30):

- 60ml sredstva za dubinsko čišćenje

- 60ml sredstva za čišćenje tekstila

- 60ml sredstva za čišćenje  s djelovanjem protiv grinja

Brand
UWANT
Model
B200
Boja
Siva
Snaga
Nazivna snaga: 1900 W (način pare), usisni tlak: 12 kPa
Funkcije
4 načina rada, para na 100 °C, Spremnik za otopinu za čišćenje od 200 ml, kapacitet spremnika s prljavom (1500 ml) i čistom (1500 ml) vodom
Napredne značajke
220V-240Vdo 78dbA
Paket
1x UWANT B200, 1x fleksibilno crijevo, 1x glavna četka, 1x antibakterijska četka, 2x držač nastavka, 1x rukavice, 3x otopina za čišćenje
Jamstvo
1 godina
Vrsta usisivača
Ručni parni čistač

Posebne reference