Najprodavanije

Wild Man torbica za mobitel

17,49 EUR
s PDV-om
000961

WILD MAN biciklistička torbica savršeno će pohraniti sve vaše osobne predmete i omogućiti vam korištenje mobitela.

Količina

WILDMAN biciklistička torbica za mobitel

Prozirna TPU futrola s čičak jastučićima iznutra omogućava da vaš mobitel stoji uspravno, ne oštećuje se te da zaslon bude visoko osjetljiv na dodir. Ova WILD MAN biciklistička torba odlično održava stabilnost vašeg telefona i omogućuje vam da jasno vidite zaslon i upravljate svojim pametnim telefonom bez da ga vadite tijekom vožnje, npr. pri korištenju GPS-a, odgovaranju na pozive i slično.

WILD MAN torba izrađena je od visokokvalitetnog vodootpornog materijala s dvostrukim zatvaračem koji osigurava da voda ne ulazi u torbu. Slušalice ili USB kabel možete staviti između dvostrukih patentnih zatvarača, bez otvaranja torbe.

WILD MAN torba za mobitel ima dovoljno velik spremnik za duga putovanja, u nju može stati puno stvari poput telefona, baterije, naočala, rukavica, slušalica, male svjetiljke, energetskog gela, male pumpe za gume, kompleta za popravak ključeva, novčanika itd. Android/iPhone pametni telefoni sa zaslonima ispod 6,5" savršeno će odgovarati u pretinac torbice.

Tri čičak trake na stražnjoj i donjoj strani mogu se prilagoditi po potrebi, tako da se WILD MAN može čvrsto pričvrstiti na okvir većine bicikala te se neće pomaknuti čak ni ako se vozite po neravnoj ili kamenitoj cesti.

Brand
WILD MAN
Boja
Crna
Paket
1x torba

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: